Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Saturday, 25 March 2017

3 Tahun Amalkan Vivix, Acik Berkongsi Pengalaman

Alhamdulillah Acik pengamal Vivix dah lebih 3tahun selain vitamin-vitamin lain. 
Suami Acik ni ada kencing manis tapi doktor belum berikan ubat hospital. 
Kawal makan dan ambil vitamin.


vivix untuk diabetis



PENGEDAR SHAKLEE PONTIAN


EITA @ CHETA +6012 7555 470

Friday, 24 March 2017

Jangan Amalkan Set Kesuburan Shaklee Jika Tidak Mahu Menerima Nasib Seperti Puan N

Jika uolls tidak mahu menerima nasib seperti Puan N ini...di nasihatkan supaya tidak sesekali mengamalkan Set Kesuburan Shaklee...

Sebab apa...tidak semua yang sanggup menerima dan bersedia menghadapi detik-detik cemas yang di lalui oleh Puan N ni..


CheTa pun rasa nak gugur jantung bila followup customer yang sorang ni...berdebar-debar je Allah je yang tau..huhuhu





Ceritanya begini...pada 8 November 2016 Cheta telah di hubungi oleh Puan N bertanyakan tentang Set Kesuburan Shaklee...Puan N mengalami masalah period yang tidak teratur.

Memang sejak dari anak dara lagi periodnya mempunyai cycle@ kitaran yang panjang... 

Bila kitaran @ cycle period seorang wanita itu tidak teratur..sukar untuk kita menentukan bilakah masa subur berlaku..

Wednesday, 15 March 2017

Masalah Sembelit Selesai Juga Akhirnya

" Dedulu "membuang" seminggu sekali,
Sekarang asik hari²,
Maka kempislah perut tu nanti,
Makin sayanglah cik abg tu nanti."

VIVIX UNTUK SEMBELIT




U make me smile...😍😍😍...bila dapat feedback macam ni..hati terasa berbunga²....

seriusly..tanyalah memana seller...seller mana yg tak happy bila dapat buat customer makin sihat dan of course dapat selesaikan masalah customer...happy sangat kan...alhamdullilah....😘😘😘




Tuesday, 14 March 2017

10 Tahun Penantian Kini Isteri Hamil Semula


Assalamualaikum

Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.

Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

Fuh sabarjela yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. 

vivix untuk cepat hamil


Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan.

Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang” Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tak konsisten. Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. 

Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. 

InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.


Hubungi/SMS Eita 012.7555.470

Sharing Is Caring