Saturday, 25 June 2016

Ostematrix : Vitamin pebret MaMa...

Ini vitamin pebret Mama...si putih...


.
Banyak jasa si putih ni..Si putih ni kalsiumnya paling seimbang untuk memastikan kadar penyerapan sebanyak 99%..
Formula si putih ni unik..sebab ia i perbuat dr mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati..dalam satu tablet lengkap dengan
πŸ“Œ Kalsium
πŸ“Œ Magnesium
πŸ“Œ Vitamin D
πŸ“Œ Fosforus
πŸ“Œ zinc
πŸ“Œ Kuprum
πŸ“Œ manganes
πŸ“Œboron.

Setiap nutrien ni perlu diambil bersama utk penyerapan oleh tubuh secara maksimum dan menghalang enapan sesetengah mineral.

Macam kita taulah kalsium mmg bagus utk membina tulang...especially #tulang #wanita ni kan...

iyerlah wanita melalui pelbagai proses dalam satu kitar kehidupan mereka..
bermula dari remaja yg di datangi period...seterusnya hamil, bersalin dan menyusui...

Korang tau tak...kepadatan tulang wanita mula menurun dengancepat bermula umur 40an...

Eishh...takkan nak tnggu umur 40 kot bru nak jaga tulang tu kan...

Kalau mama ni bf  mom mmg kena extra kalsium utk elak sakit2 badan..masa preggy dulu rajin makan sebelum tidur sebab nak elakkan leg #cramp @ simpul biawak time tidur...tapi bukan je dpt elak #kejang tu tapi bangun pagi rasa freshdan tiada lagi masalah #sembelit..memang bestlah...
.
Memang sangat di syorkan utk siapa je yg ada masalah  kejang2, Sembelit, insomnia atau sukar tidur malam..trylah lah  korang insyaAllah berkesan

Whatsapp
Eita 012.7555.470

Friday, 24 June 2016

Vitamin C Terlajak Laris...

Menunggu customer datang rumah pickup vitamin C...



Apa manfaat vitamin C ni ??...

Kelebihan Vit-C Plus Yang Perlu Anda tahu..

πŸ‘‰ Membantu mengurangkan kesan sunburn
πŸ‘‰ Perlindungan Dari sinaran "UV"
πŸ‘‰ Membantu menyelesaikan masalah jerawat
πŸ‘‰ Tona kulit jadi sekata
πŸ‘‰ Cepat menyembuhkan luka bg ibu2 lepas bersalin.
πŸ‘‰ Mencerahkan kulit secara keseluruhan
πŸ‘‰ Membantu masalah kulit sensitif
πŸ‘‰ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
πŸ‘‰ Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
πŸ‘‰ Meningkatkan sistem imun.

Whatsapp :
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470

Set Ramadhan: Puasa Lebih Bertenaga,Kekal Cergas,Kenyang Lebih Lama

JOM BERPUASA DENGAN LEBIH BERTENAGA DAN KEKAL HIDRAT DENGAN SET RAMADHAN
----------------------------------------
Salam Ramadhan Ke -19..cepat je kan..sepanjang berpuasa ni pernah tak korang terlajak tidur.sedar2 je tinggal lagi beberapa minit je lagi yg tinggal...πŸ˜…πŸ˜…..
.
Mengelabah kan rasanya...relak...relax.ni Mama nak bagi penyelesaian pada masalah korang tu...Shake...shake je uolls dah kenyang...😁😁😁...
.
Tak sampai 5 minit pun selesai burrpp Alhamdullilah...cepat...dan kenyang...😁😁😁



.
Secara ringkasnya:πŸ‘‡

❤#ESP - Sumber protein lengkap. Beri rasa kenyang lebih lama. Bantu beri tenaga berpanjangan.

❤Meal Shakes - Multivitamin dalam bentuk serbuk yang lengkap dengan protein dan serat. Rasa Fresh Vanilla yang lazat.

❤Performance Drink - Membantu penghidratan badan. Mengekalkan paras gula dalam darah.

Set ini sesuai diamalkan oleh semua lapisan masyarakat daripada yang muda sehinggalah kepada warga emas.

Malah, sangat sesuai diamalkan oleh kanak-kanak yang sedang belajar berpuasa dengan mengambil #Mealshakes dan #Performance Drink.

Highly recommended Set Ramadhan Shaklee ni untuk #ibuHAMIL dan ibu yang #MENYUSUKAN bayi. InsyaAllah, dapat berpuasa dengan lebih cergas dan penghasilan susu ibu tetap kekal seperti biasa sepanjang berpuasa 😊

Haaa...settle kan..apalagi nak try jom order..

Whatsapp

 Eita 012.7555.470

.

Thursday, 23 June 2016

Perut Boroi Jadi Kempis Gara2 Penangan......

Bila kita konsisten makan...result pun gempak...#lecithin bukan saja mampu #pecahlemak tapi ia mampu membuatkan #perutboroi jadi #kempis.
.
Jangan pulak nanti marahkan lecithin ni bila seluar anda makin longgar kan...😁😁😁


.
Promosi lecithin Borong 3 percuma 1 kini sedang berjalan rugi kalau tak grab sekarang oiii... cepat2..

Whatspp utk order ye.

Eita 012.7555.470

#pengedarshakleepontian #shakleepontian #pontian #vivixmurah #shakleeonline #vivixkanser #ubatrawatdiabetes #ubatgout #ubatdarahtinggi #stress #vitaminc #omegaguard #minyakikan #fishoil #dha #aha #selotak #ubatkurus #slim #zalora #hlive #kanser #rawatkanser #boostenergy #mindbooster #meletop #fareeda #gebu #putih #jerawat #jerawatbatu  #mingguanwanita #wanita #kecantikkan #skinflawless #bazaarpaknil #buanglemak

Sharing Is Caring