Friday, 23 September 2016

ESP Membantu Melegakan Gastrik

ESP membantu melegakan derita pesakit gastrik...

ESP Soy Protein Isolate Powder
**************************



Protein soya NON-GMO yang lengkap dengan Asid Amino perlu.

#ESP merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya NON-GMO berkualiti tinggi dengan semua #asidamino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.
.
.
Berbanding protein daripada sumber #daging,#telurdan #tenusu. ESP adalah rendah #lemak dan bebas #laktosa dan #kolestrol.
.
.
1 canister ESP di hasilkan daripada 30kg kacang#soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama..sebab itu ia sangat sesuai untuk mereka yang sedang #diet
.
.
ESP > Tinggi #Protein
> Tinggi #Kalsium
> Rendah Lemak
> Rendah Kalori
> Bebas Laktosa & Kolestrol
> Indeks Glisemik Rendah iaitu 39


SIAPA YANG PERLUKAN ESP??
***************************************
1) #Wanita
2) Golongan yang aktif
3) #IbuHamil
4) #ibubersalin
5) #ibumenyusu
6) #pelajar
7) #wargaemas
8) mereka yang sedang diet
9) Pesakit #diabetes
10) Pesakit #gastrik
11) dan ramai lagi perlukan protein soya ni....

KEBAIKAN & MANFAAT ESP
************************************
1) Membantu pembinaan semula otot dan #kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan #otot.

2) Mempercepatkan penyembuhan #luka serta mengurangkan kesan #parut.

3) Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana ESP adalah bekalan sumber tenaga yang konsisten

4) Menyokong sistem #imunisasi badan yang membantu mencegah #migrain , #insomnia , dan#tekanan.

5) Membantu mengurangkan paras kolestrol

6) Mengalakkan sistem peredaran darah yang sihat

7)Kaya dengan #Isoflavones yang membantu dalam mengawal kestabilan #hormon semasa tempoh putus #haid

8)Mengalakkan #payudara yang sihat dan anjal

9) Mengalakkan #prostat yang sihat.

10) Membaiki #pigmentasi untuk masalah #rambutgugur dan #uban.

11) Memperbaiki masalah kulit , #kedutan dan kesan #penuaan.

BAGAIMANA NAK ORDER DAN DAPATKAN HARGA PROMOSI??
***********************************
WHATSAPP EITA 012.7555.470
WHATSAPP EITA 012.7555.470
WHATSAPP EITA 012.7555.470
 — at Pengedar Shaklee Pontian 012.7555.470.

Thursday, 22 September 2016

Apa Impian Anda Untuk Di berikan Pada Yang Tersayang

Semua orang ada impian nak belikan something buat orang tersayangkan..😍😍...
.
Kalau org tanya mama saat ni Mama nak bg apa kat papa...Mama rasa nk bg ni je BMW K 1600GTL ...di sebabkan motor kesayangan papa tu pun dah berderai...dan entahkan bila nak dapat jumpa semula dgn body cun melecun cam dulu lagi tah...😥😥



.



Kesian papa kalau dulu dengan motor MT 09 tulah sepanjang 2weeks mama kat HSA papa berulang alik dr Pontian-Kota Tinggi-HSAJB-Pontian tanpa gagal walaupun sehari.. Kota tinggi utk jengah2 anak2 kat umah atok mion.. HSA utk jengah mama n baby syifa kdg tengah malam bru sampai pontian semula.Pepagi bangun pergi kerja semula...Allahuakbar tanpa pernah mengeluh.
.
BMW K 1600GTL ni kalau price Malaysia starting from RM165K++...Sekarang mmg mama tak mampu...tapi doakan MaMa dengan bisnes Shaklee ni mampu bg hadiah ni kat papa...dan segala impian kita tercapai..insyaAllah...
.
Nanti bila bebudak pergi sekolah kita g dating berdua yer..😘😘😘 pusing2 asia jalan2 kan ke seronok tu
.
Mama nak jadi Master pertama kat pontian ni dan takluki kawasan pontian...dan bantu seberapa ramai surirumah pontian jana income sekurang2nya 4 figure income sebulan..insyaAllah aminn...

#tsunamishaklee
#ptstim9
#impianmamapapa
#pengedarshakleepontian

Jerawat Tona Tak Sekata SunBurn Imunisasi Kulit Kering Selsema Resdung Hilang Dengan Vitamin C



Kelebihan Vit-C Plus Yang Perlu Anda tahu..

👉 Membantu mengurangkan kesan sunburn
👉 Perlindungan Dari sinaran "UV"
👉 Membantu menyelesaikan masalah jerawat
👉 Tona kulit jadi sekata
👉 Cepat menyembuhkan luka bg ibu2 lepas bersalin.
👉 Mencerahkan kulit secara keseluruhan
👉 Membantu masalah kulit sensitif
👉 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
👉 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
👉 Meningkatkan sistem imun.

🎊🎊 Promosi sepanjang september Buy 6 Free 1 @ Buy Twin Pack Get 5% Off

Whatsapp :
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470
 — at Pengedar Shaklee Pontian 012.7555.470.

Kulit Lebih Cerah Dan Flawless Dengan Set Basic Kecantikkan Shaklee



Teruja tak dgn #shakleeeffect tu...😍😍😍



Ini set basic kecantikan yang paling hot customer selalu ambil..ambil set basic ni je pun dah memadai...pada yang ada masalah jerawat, Parut jerawat, kulit kusam tak sekata,kulit berminyak jangan lah susah hati yer..insyaAllah set basic ni sangat2 lah membantu....

Apa Manfaat ESP ni..

👉 Mengawal pertumbuhan jerawat
👉 Memudarkan parut jerawat
👉 Kulit Jadi lebih anjal dan gebu
👉 Tona kulit jadi sekata
👉 Mengawal pengeluaran minyak pd kulit muka.
👉 Bg ibu yang menyusu.Ia akan memekatkan susu ibu dan buat bayi anda cepat kenyang
👉 Mengurangkan masalah keguguran rambut
👉 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
👉 Menyuburkan rahim wanita
👉 Memberikan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari serta kenyang lebih lama.
👉 Sesuai utk mereka yg nak turunkan berat badan.
👉 Cepat menyembuhkan luka bg ibu bersalin normal @ czer
👉 Sesuai utk pesakit kencing manis kerana index glisemiknya rendah.

Apa pula manfaat Vitamin C??


👉 Membantu mengurangkan kesan sunburn
👉 Perlindungan Dari sinaran "UV"
👉 Membantu menyelesaikan masalah jerawat
👉 Tona kulit jadi sekata
👉 Cepat menyembuhkan luka bg ibu2 lepas bersalin.
👉 Mencerahkan kulit secara keseluruhan
👉 Membantu masalah limit sensitif
👉 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
👉 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
👉 Meningkatkan sistem imun.

Vitamin shaklee memang multifunction bukan sahaja dapat kecantikkan malahan extra bonus untuk kesihatan kalian semua..rugilah kalau tak cuba...serius best..👍👍👍

 Kalau tak caya kena lah cuba sendiri.😁

Your Trusted SID & Consultation
Eita 012.7555.470
 — at Pengedar Shaklee Pontian 012.7555.470.

Sharing Is Caring