Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Wednesday, 26 March 2014

Set Kesihatan Wanita Shaklee

Sebagai wanita kita terdedah kepada beberapa fasa penting dalam kehidupan, di mulai dari saat mencapai usia akhil baligh iaitu di saat kita di datangi haid, kehamilan, berpantang, pra menapous, menapous dan saat selepas menapouse.

Justeru itu, kita sebagai wanita seharusnya menitik beratkan kesihatan kita supaya kita wanita dapat menjaga institusi keluarga kita dengan sangat baik, selain itu kesihatan amat bernilai untuk kita, supaya kita dapat mengikuti setiap perkembangan  anak-anak kita sehingga mereka dewasa.

Oleh sebab itu Shaklee menawarkan Set Kesihatan Wanita, kombinasi produk yang hebat  buat wanita-wanita yang amat mementingkan kesihatan dalaman dan luaran supaya dapat memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat kehidupannya.

Saturday, 22 March 2014

Khasiat Garlic Shaklee


Garlic atau bawang putih bukan sahaja di gunakan sebagai bahan dalam masakan namun umum mengetahui Garlic atau bawang putih  telah digunakan sejak turun temurun untuk tujuan kesihatan. Namun sejauh manakah kebenaran dan khasiat garlic ini?? Untuk pengetahuan anda semua Shaklee juga mempunyai supplemen garlicnya yang tersendiri, ok jom kita lihat apa KHASIAT GARLIC SHAKLEE ini.



Perbezaan Garlic Shaklee 

Garlic Shaklee di perbuat dari bawang putih jenis premium, ia BEBAS DARI RACUN PEROSAK dan ianya di tanam secara ORGANIK  di California,USA di waktu musim panas.

Thursday, 20 March 2014

Perbezaan di antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik.

Apakah perbezaan ketara yang terdapat dalam Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik?..

Sejujurnya saya tidak pernah terfikir yang vitamin ni ada semulajadi dan sintetik, bagi saya semua vitamin itu sama sahaja,bezanya mungkin hanya pada jenama dan harganya..ohh..sungguh saya kekurangan info.

Namun sejak bergelumang dengan dunia Shaklee, baru saya menyedari yang vitamin terdapat dua jenis iaitu Semulajadi dan sintetik. Yang mana satu pilihan saya??? Tentulah Vitamin semulajadi Shaklee yang di hasilkan 100% semulajadi, lagipun motto Shaklee sendiri sudah jelas "Always Safe , Always Work , Always Green ". Haaa... Green tu kan!!!..

Saturday, 15 March 2014

Set Gout Shaklee Penyelesaian kepada Penyakit Gout

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Tatkala ini,kita semua masih ternanti-nanti kan perkhabaran berkenaan pesawat MH370, misi mencari masih di teruskan, semoga segala misteri terungkai, hanya kepada Allah kita mohon pertolongan moga di permudahkan segala urusan mengesan di manakah pesawat itu berada...Amin.

Hari ini, saya nak kongsikan serba sedikit berkenaan PENYAKIT GOUT moga perkongsian ini memberi manfaat buat kalian semua, sekurang-kurangnya buat tambah-tambah ilmu pengetahuan kan..

Apakah Penyakit Gout??

URIK ASID yang berlebihan di dalam darah adalah punca sebenar PENYAKIT GOUT.Mendapan kristal urik asid (monosodium urate) di persekitaran sendi ataupun di dalam sendi menimbulkan keradangan yang menyebabkan sakit sendi.



Mengapakah urik asid berlebihan di dalam darah?

Sunday, 2 March 2014

Promosi hot Item Energizing Soy Protein( ESP)!!

Assalamualaikum semua ...

Bulan March 2014 ni..promosi HOT ITEMS Shaklee!!!...memang produk ESP ni selalu kehabisan stok..maklum lah banyak fungsi ESP ni..

Nak KURUS??--> cari ESP..
Nak CANTIK ?? --> cari ESP
Gastrik?? ---> cari ESP
Kencing Manis --> cari ESP
Nak Zuriat ---> cari ESP..

eh...banyaklah kalau nak senaraikan perihal ESP ni..macam-macam fungsi ESP ni tau..ok sempena promosi ESP ni..jom saya ceritakan kelebihan jika anda mendapatkan ESP Promo ini!!..

Sharing Is Caring