Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Saturday, 19 April 2014

Mahalnya Harga Set Menyusu Shaklee???

Kebelakangan ini saya sering di hujani pertanyaan berkenaan harga Set Menyusu Shaklee..namun bila saya terangkan berkenaan harga, rata-rata mengatakan ayat tersebut " Mahalnya Harga Set Menyusu Shaklee???"... namun saya memahami mungkin ada yang hanya memandang angka TOTAL yang saya sebutkan atau mungkin kesilapan saya sendiri tidak menjelaskan dengan sejelas-jelasnya.

Oklah entry kali ni saya nak perjelaskan segalanya supaya ianya lebih CLEAR buat tatapan ibu-ibu yang mencari dan bertanya berapakah harga sebenarnya SET MENYUSU SHAKLEE. Di harap dengan penjelasan saya ini..ibu-ibu di luar sana itu tidak lagi confuse atau pening berapalah budget yang harus di keluarkan untuk mendapatkan Set Menyusu Shaklee ini.

Sejujurnya pada pandangan saya harga Set Menyusu Shaklee tidaklah terlalu mahal, malahan ia tersangatlah berbaloi-baloi..kerana rata-ratanya set itu mampu bertahan untuk pengambilan selama 4-6 bulan!!! Ya...di ulangi 4-6 Bulan lamanya..tidak kah itu berbaloi-baloi namanya???
Kami menawarkan 3 Set Menyusu Shaklee yang boleh ibu-ibu pilih mengikut budget ibu sendiri, kami tidak akan memaksa ibu-ibu untuk mengambil kesemuanya...sila ambil mengikut budget masing-masing yer...

Saturday, 12 April 2014

Kenapa perlu ambil Supplemen??

ANDA SERING KELETIHAN??...PENAT??......LESU??.......... STRESS??..........

 TIDAK BERMAYA HINGGA KADANG KALA TERTIDUR DI TEMPAT KERJA???
                                                        
                                                       ATAU...

ADAKAH ANDA SEORANG IBU HAMIL???.....
                                  SEORANG IBU MENYUSU??............
                                                        SEORANG PELAJAR??.........






Siapa pun anda..anda sebenarnya memerlukan Supplemen, Mengapa saya katakan anda perlukan Supplemen???

Kita memerlukan Supplemen kerana:-

1) Makanan yang di ambil bukan dari sumber organik.
2) Tanah pertanian yang tidak di rawat dan dipulihkan mengurangkan nilai nutrisi dalam tumbuhan (buah dan sayuran)
3) Sayur yang di masak terlalu lama, merosakkan vitamin yang terkandung di dalamnya.
4) Pengendalian buah-buahan dari ladang ke gudang,kilang,kedai, dan sebagainya mungkin menjejaskan kandungan vitamin2 tersebut.
5) Pengambilan ubat-ubatan boleh mengurangkan keupayaan badan untuk menyerap vitamin dari sumber makanan.
6) Makanan yang di simpan lama mengalami penyusutan vitamin
7) Pencemaran udara menjadikan tubuh kita banyak menghasilkan radikal bebas yang mmemudaratkan kesihatan.
8) Pengambilan makanan rapu membekalkan badan dengan bahan yang tidak di perlukan contohnya MSG, Garam, Gula berlebihan dan sebagainya.
9) Tabiat tidak menjaga pemakanan seperti tidak makan pada waktu makan, terlalu banyak makan boleh memudaratkan kesihatan.

Sekarang sudah jelas kan mengapa kita memerlukan SUPPLEMEN, tapi jangan tak tahu ada juga yang berkata.....

" Alah..makan supplemen pun sakit juga!!"
     dan lebih dasyat..ada yang berkata...
          "Makan supplemen pun mati juga!!!"

Wahai saudara saudari semua...MATI ITU PASTI!!!.... cuma kita di sarankan untuk lebih menjaga KESIHATAN...apalah guna siang malam berkerja bertungkus lumus..sedangkan kita sendiri menyeksa DIRI kita sendiri dengan tidak membekalkan nutrisi2 yang sepatutnya.....MENCEGAH ITU LEBIH BAIK  DARI MERAWATKAN!!!... Kalau duit berkepok2 kat bank pun..tapi bila dah terlantar sakit.. kan ke dah susah...RENUNG...RENUNGKAN.....



 Shaklee telah beroperasi lebih dari 50 Tahun, dan begitu pakar mengkaji dan mengeluarkan supplemen SEMULAJADI TANPA BAHAN SINTETIK, TANPA PEWARNA, TANPA PEMANIS TIRUAN DAN TANPA GEL SILIKA. Produk Shaklee di jamin 100% semulajadi, ALWAYS SAFE, ALWAYS WORK ,ALWAYS GREEN.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee anda Seluruh Malaysia (ID: 1081587)
Saya menyediakan beberapa pakej Shaklee yang terdiri daripada:

* Set Ibu Hamil
*Set Ibu Menyusu
*Set Honeymoon
*Set Pelangsingan
*Set Kecantikkan
*Set Kesihatan Optimum
*Set Kesuburan
*Set Sistem Petahanan Badan
*Set Resdung/Allergi/Asma
*Set Kanak-Kanak
*Set Minda
*Set Kesihatan Sendi
*Set Kencing Manis
*Set Darah Tinggi
*Set Sayangi Jantung Anda.
* serta pelbagai lagi mengikut keperluan harian anda.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Produk terHeBAT ini, Hati2 ketika memilih produk di luar sana kerana kualiti mereka belum tentu terJAMIN!!!...

Jika anda ingin BERJIMAT untuk mendapatkan Vitamin Semulajadi anda, anda boleh mendaftar keahlian daripada saya, bukan hanya anda dapat menjimatkan wang bahkan anda akan mendapat pelbagai insentif dan kelebihan lain sekiranya anda mendaftar sebagai ahli.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

                                                       Nama:  Mahligai Vitamin @ Eita

Sharing Is Caring