Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Saturday, 31 May 2014

1001 Kegunaan Basic H Shaklee Yang Patut Anda Tahu

           Alhamdullilah... semalam rasanya saya dah bercerita tentang Kegunaan Basic H Shaklee secara umum kan...so hari ni saya nak bercerita mengenai Kegunaan Basic H Shaklee secara terperinci supaya kalian semua tahu apa lagi manfaat dan kegunaan Basic H Shaklee.  Pada sesiapa yang pernah mencuba Basic H Shaklee ni pasti sudah jatuh cinta dengannya.. apakan tidak kerja-kerja harian di rumah menjadi mudah, kesan kotoran degil di dapur, lantai, cermin tingkap, baju menjadi sangat mudah untuk di bersihkan.. bukan itu sahaja malahan bermacam-macam lagi kerja yang Basic H boleh bantu anda...nak tahu apa dia???...ok Jom saya huraikan satu persatu..

Friday, 30 May 2014

Pencuci Organic Serbaguna - Basic H Shaklee



Tahukah Anda???

            Kebanyakkan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh menganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit,mata dan sistem pernafasan.
             Namun sukacita di maklumkan bahawa Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Wednesday, 14 May 2014

Vitamin Untuk Pelajar Menjadikan Minda Cergas Dan Cerdas

Salam dan apa khabar buat pembaca setia blog Mahligai Vitamin, moga hari-hari kalian bertambah ceria dan di bawah lindungan dan rahmat dariNYA...amin..

Hari ini saya nak berkongsi sedikit cerita berkenaan Vitamin Untuk Pelajar.  Haa..jangan tak tahu Shaklee juga telah menyediakan khas Vitamin Untuk Pelajar untuk membantu pelajar-pelajar semua meraih kecemerlangan yang paling optimum dalam bidang masing-masing tidak kiralah pada peringkat sekolah rendah,menengah ataupun di universiti. Malahan budak tadika sekarang pun telah di adakan peperiksaan!!!..Untuk apa peperiksaan tu??? Pastinya untuk menilai di tahap mana kecemerlangan kamu semua...

Monday, 12 May 2014

Set Berpantang Shaklee Mempercepatkan Penyembuhan Luka Dalaman Dan Luaran Wanita Bersalin

Samada anda bersalin normal ataupun pembedahan, keinginan untuk cepat sembuh dari luka dalaman dan luaran sangatlah tinggi.

 Berpantang selama 44 hari bagi saya terasa tersangatlah lama sekali...jujur saya katakan saya tidak pernah menamatkan episod berpantang saya dengan sempurna...

Saya harus lebih berdikari kerana hubby saya sangat jarang ada disisi..inilah dugaan seorang isteri pelaut..harus siap sedia dengan apa jua keadaan, walaupun terpaksa bersalin seorang diri yer.... :-)



Ok..apa yang saya ingin kongsikan disini ialah Set Berpantang Shaklee tersangatlah membantu saya untuk kembali pulih dan bertenaga dengan segera tanpa saya sedari rupanya diri ini dalam pantang..
Apa yang saya rasakan setelah mengambil Set Berpantang Shaklee yang terdiri daripada Vita-lea, B-Complex, Vitamin C dan Zink Complex???

Saturday, 10 May 2014

Promosi Meal Shakes Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera..buat semua pembaca blog mahligai vitamin. Alhamdullilah seperti biasa setiap bulan Shaklee akan mengadakan promosi Buy 6 Free 1.. dan bulan ini May 2014 giliran Meal Shakes Shaklee .

Sempena promosi Meal Shakes Shaklee ni..meh saya terangkan secara ringkas  keistimewaan Meal Shakes Shaklee ini...

Kenapa anda harus memiliki Meal Shakes Shaklee???
  • Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah di serap untuk kegunaan seharian.
  • Di perbuat dari bahan semulajadi yang terdiri daripada buah-buahan ,sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu)
  • Kaya dengan kalsium dan magnesium yang di perlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk membesar.
  • Sangat mudah untuk di bancuh, sangat sesuai di jadikan sarapan yang semestinya berkhasiat dan enak untuk di nikmati.
  • Memberikan tenaga segera.
  • Sangat sesuai untuk kanak-kanak yang mengalami sembelit, kerana meal shakes kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
Golongan yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee
  • Kanak-Kanak
  • Pelajar Yang Mempunyai Masalah Tidak Fokus dlm Pembelajaran
  • Ibu Hamil
  • Para Atlet
  • Pengamal Sayuran ( Vegetarian )
  • Orang Sakit
  • Orang Yang terlalu sibuk berkerja
  • Orang yang Terlalu gemarkan makanan segera. 
INFO LANJUT BERKENAAN MEAL SHAKES SHAKLEE (KLIK SINI)




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: MaMa Zaralisha @ Mahligai Vitamin @ Eita

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470



"Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook"

Sharing Is Caring