Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Friday, 13 June 2014

Teh Hijau Untuk Cantik, Sihat dan Kurus

                                                                      

" Teh Hijau???"

"Hemm.. tak pelah. tak sedaplah bau kuat sangat... Teh Tarik lagi sedap!!"

Teh tarik memang sedap tapi terlalu banyak meminumnya boleh mengundang penyakit!!!..

Tapi Teh hijau ni memang rasanya tidak seenak teh tarik...namun khasiatnya jauh berganda-ganda untuk kesihatan tubuh badan kita..

Rasa-rasanya nak yang mana yer...NAK SIHAT ???? atau NAK PENYAKIT???... Pilihan terletak di tangan anda

Tahukah Anda???

Teh Hijau mengandungi banyak khasiat yang sesetengahnya membantu merawat penyakit.

Wednesday, 11 June 2014

Tips Atasi Kulit Kusam Dan Kering

Tidak di nafikan semua wanita inginkan kulit wajah yang FLAWLESS, GLOWING, BERSERI-SERI tanpa sedikitpun kesan PARUT,JERAWAT serta TONA YANG TIDAK SEKATA.. eish..boleh tak lena tau bila wanita berhadapan dengan masalah kulit wajah ni...nak-nak musim raya dah nak hampir ni...OOOOOoooo NOOOoooo!!!!!  MALUNYA!!!!.. memang masalah KULIT KUSAM DAN KERING ni menyebabkan kita kurang Confident nak berhadapan dengan orang ramai !!!

Usah risau kami di Shaklee amatlah memahami masalah anda...namun sebelum kami membantu anda menyelesaikan masalah KULIT KUSAM DAN KERING anda...jom kita semak dulu..apa punca sebenarnya terjadinya masalah KULIT KUSAM DAN KERING ini...

Monday, 9 June 2014

Menu Sihat Untuk Ibu Berpantang

Malam ni tergerak hati nak share berkenaan menu sihat untuk Ibu Berpantang. Biasanya ibu-ibu berpantang ni di larang untuk mengambil beberapa jenis makanan, contohnya makanan laut seperti Udang,ketam dan sotong kerana makanan tersebut boleh menyebabkan kegatalan pada luka bersalin.

Telur juga boleh menyebabkan luka lambat sembuh dan berkemungkinan bernanah. Jenis-jenis ikan yang boleh di makan adalah dari jenis ikan yang bersisik ( tidak berbisa) atau yang tidak menyebabkan kegatalan seperti ikan siakap, ikan haruan (yang menyembuhkan luka),bawal putih/hitam,ikan gelama dan ikan tenggiri.

Ada juga golongan sayur-sayuran dan buah-buahan yang sama sekali tidak di benarkan untuk ibu berpantang mengambilnya seperti kubis,tebu,air kelapa dan buah anggur kerana akan menyebabkan tubuh sejuk dan berangin.

Di Sini tersedia beberapa menu sihat yang boleh di amalkan oleh ibu berpantang.

Saturday, 7 June 2014

Set Berpantang Shaklee Membuatkan Anda Terlupa Yang Anda Dalam Pantang!!!.

Alhamdullilah hari ni saya ingin berkongsi cerita berkenaan Kelebihan berpantang dengan Set Berpantang Shaklee hingga menyebabkan si ibu terlupa yang dirinya dalam pantang...

Haa...teruja kan...betapa bestnya lah Set Berpantang Shaklee ni kan...eh..bukan saya yang cakap tau..tapi ramai review dari ibu-ibu di Malaysia yang telah mencuba Set Berpantang Shaklee ni mengatakan sedemikian rupa...

set berpantang shaklee





Kenapa Set Berpantang Shaklee Menjadi Pilihan Ramai Ibu2 di Malaysia???

  • Set Berpantang Shaklee mudah untuk di ambil, ibu-ibu boleh mengambilnya seawal dari masa mengandung hingga selesai berpantang dan boleh meneruskannya walaupun dah habis tempo berpantang.
  • Mempercepatkan penyembuhan Luka bersalin samaada Normal ataupun Pembedahan.
  • Set Berpantang Shaklee boleh di makan terus sejurus selepas anda bersalin. Anda tidak perlu menunggu hingga 2 minggu kerana ia bukan JAMU.
  • Boleh di ambil walaupun bayi anda di sahkan jaundis atau kuning, kerana Set Berpantang Shaklee insyaAllah tidak memudaratkan bayi anda, tidak akan membuatkan bayi anda kepanasan serta alahan.
  • Sesuai di ambil walaupun anda bersalin secara normal mahupun pembedahan.

Bagaimana Set Berpantang Shaklee ini bertindak???

Thursday, 5 June 2014

Cara Untuk Jadi Ahli Shaklee

Lately ni ramai yang pm dan whatsapp bertanya bagaimana caranya untuk jadi ahli Shaklee???...  Fenomena ni berleluasa setelah Pihak Shaklee Malaysia menetapkan peraturan bahawasanya HARGA AHLI hanya layak untuk di nikmati oleh ahli Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee sahaja, manakala HARGA RETAIL untuk Non-Member Shaklee.



Bagi saya ia satu tindakan yang wajar,kerana selama ini para pengedar Shaklee berhadapan dengan isu "Perang Harga" kesian lah pada para suri rumah, ibu tunggal dan mereka para pengedar yang bergantung dengan untung runcit, kerana ada para pengedar yang bergantung sepenuhnya dengan sumber pendapatan Shaklee. Sesiapa yang di dapati melanggar peraturan keahlian mereka akan di terminate serta merta.

Penyelesaian untuk masalah tersebut..adalah dengan mendaftar Jadi Ahli Shaklee kerana dengan hanya RM65 SEUMUR HIDUP anda layak menikmati 15%-25% diskaun untuk setiap barangan Shaklee.

Ok meh saya ringkaskan cara untuk Jadi Ahli Shaklee :-

CARA UNTUK JADI AHLI SHAKLEE

Berhenti Merokok Dengan Cepat Selama-lamanya

       
           Walaupun sudah terang-terang di letakkan amaran ROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN namun entah mengapa golongan perokok tegar ini seolah tidak menghiraukan tahap kesihatan dan penyakit-penyakit yang bakal di hadapi akibat ketagihan merokok. Namun tidak kurang juga yang sudah berusaha untuk Berhenti merokok  namun usaha mereka kadang kala menemui kegagalan atas sebab faktor persekitaran..


Macam kisah brader dalam video nilah...niat nak berhenti merokok tu dah ada...dah bermacam-macam cara yang brader ni buat..tapi kesiannya tak pernah berhasil....tapi bila isteri tersayang memberikan bantuan...alhamdullilah teruslah berhasil... 

Apakah bantuan yang isterinya telah 

hulurkan...mari kita korek apakah rahsiabrader 

 ni berjaya berhenti hisap rokok???

                   


Wednesday, 4 June 2014

Set Berpuasa Shaklee - Menjadikan Anda bertenaga dan Cergas Sepanjang Berpuasa




       Assalamualaikum...dan salam sejahtera semua..tinggal beberapa hari je lagi kita nak menyambut bulan Ramadhan yang mulia kan... Dah habis ganti puasa ker ni???.. Kalau sudah..baguslah..hari ni saya nak sharing sikit bagaimana nak menjadikkan anda bertenaga dan cergas sepanjang berpuasa dengan pengambilan Set Berpuasa Shaklee ataupun lebih di kenali dengan nama Set Mighty 3 gem.



Sharing Is Caring