Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Wednesday, 23 July 2014

Bisnes Shaklee Bisnes Luar Biasa

Assalamualaikum semua...

Alhamdullilah, kita sudah menghampiri penghujung ramadhan..kali ini saya ingin kongsikan berkenaan Bisnes Shaklee.

Mengapa saya katakan Bisnes Shaklee Business Luar Biasa???...Ini kerana di dalam Bisnes Shaklee ia tersangatlah MESRA FAMILY, pasangan serta anak-anak di benarkan ikut serta untuk setiap kelas yang group kami anjurkan...Jujur saya katakan saya telah banyak menyertai business lain sebelum menyertai Bisnes Shaklee namun peluang untuk family turut serta memang tipis sama sekali..

bisnes shaklee
                                                 Lihatlah betapa ramainya kanak-kanak.


Monday, 21 July 2014

Set Morning Sickness Shaklee Membantu Ibu Hamil Mengatasi Morning Sickness Yang Teruk


Mual dan muntah di awal kehamilan atau lebih di kenali sebagai Morning Sickness kebiasaannya seringkali terjadi pada wanita hamil trimester pertama..memang ia satu situasi yang sangat tidak menyenangkan..ia menyebabkan Ibu Hamil menjadi lemah, dan kurang selera makan,

Namun, AWAS!!... ia wajar di beri perhatian jika Morning Sickness sangat teruk dan berlanjutan sehingga bulan ke empat kehamilan. Ini kerana situasi muntah berlebihan sewaktu hamil di kenali sebagai "Hipermesis Gravidarum" yang boleh menyebabkan kekurangan air ( dehidrasi), ganguan keseimbangan elektrolit, dan kurang nutrisi. Apabila situasi ini terjadi ibu hamil di nasihatkan segera bertemu doktor untuk mandapatkan ubat antimual dan di nasihatkan mendapatkan rehat yang cukup. Namun jika ibu hamil mengalami dehidrasi, kemungkinan ibu hamil akan di berikan cairan infus untuk mengantikan cairan yang hilang.

Sunday, 13 July 2014

Masalah Kesuburan Wanita Penyebab Anda Di Marahi Ibu Mertua


masalah kesuburan wanita
                                     Argghhh....Stress!!!!!

Inilah situasi yang di alami Hani hampir setiap hari....Stress akibat di marahi ibu mertuanya yang terlalu mendesak bertanyakan soalan yang sama. Masalah Kesuburan Wanita yang di alami oleh Hani penyebab dia sukar untuk hamil...walaupun sudah hampir 5 tahun dia mendirikan rumah tangga bersama Irfan..

Tahukah Anda??

85% dari pasangan yang telah berkahwin dan melakukan jima' secara kerap ( selang 2,3 hari) dengan tidak mengunakan sebarang alat pencegah kehamilan akan HAMIL dalam masa SETAHUN...Manakala 15% lagi akan mengambil masa dua tahun untuk HAMIL


Namun apakah punca sebenar yang menyebabkan seseorang wanita itu gagal hamil???  Adakah Masalah Kesuburan Wanita itu sendiri yang menjadi jawapan kepada wanita itu gagal hamil !!!..

Saturday, 5 July 2014

Pengedar Shaklee Pontian Johor Sedia Membantu Anda

Assalamualaikum....

Bagi yang berada di sekitar kawasan pontian johor, sekiranya anda inginkan mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee bolehlah mendapatkannnya dari MahligaiVitamin.com kerana secara rasminya saya adalah Pengedar Shaklee Pontian Johor. Saya juga merupakan pengedar sah shaklee seluruh malaysia, sebarang pesanan anda akan saya courier kan dengan selamat, InsyaAllah.

Mengapa anda perlu mendapatkan dari saya???

Kerana saya adalah Pengedar Shaklee Pontian Johor, yang bukan sekadar hanya menjual tanpa memberikan khidmat konsultasi yang sewajarnya pada para pembeli. Dari pemerhatian saya memang ramai pengedar shaklee di luar sana, namun mereka hanya sekadar menjual, tetapi tidak ada konsultasi yang di berikan malahan mereka sejujurnya tidak tahu pun cara pengambilan vitamin yang sepatutnya.

Jika anda membeli dari saya Pengedar Shaklee Pontian Johor anda layak untuk menerima..


 • Khidmat Konsultasi Percuma
 • Kami akan sentiasa memantau keadaan anda untuk memastikan sebarang perubahan yang berlaku setelah pengambilan supplemen shaklee
 • Kami akan pastikan anda mengambil supplemen pada waktu yang betul
 • Kami juga mempunyai sijil bengkel nutrisi yang melayakkan kami untuk memberikan anda konsultasi terbaik...
Pengedar Shaklee Pontian Johor menyediakan beberapa pakej mengikut kesesuaian anda..rundingan sebelum pembelian amat penting untuk saya pastikan anda mendapatkan supplemen yang tepat untuk diri anda.
 • Set Ibu Menyusu
 • Set Ibu Hamil
 • Set Ibu Bersalin Normal @ Pembedahan
 • Set Anak Pintar
 • Set Kesuburan
 • Set Lelaki Perkasa
 • Set Kawalan Kencing Manis
 • Set Kawalan Sakit Jantung
 • Set Gout
 • Set Pelangsingan
 • Set Detoks
 • Set  Rambut Gugur
 • Set Jerawat
 • Set Kesihatan Sendi
dan banyak lagi set-set yang boleh di gabungkan untuk mendapatkan kesan yang optimum...

 Saya sebagai seorang Pengedar Shaklee Pontian Johor telah menghadirkan diri ke sebuah seminar JOM HEBAT SELATAN 2014 yang diadakan pada 21.Jun 2014 bertempat di IOI Palm Resort Kulai...beginilah cara kami pengedar-pengedar shaklee berkumpul menuntut pelbagai ilmu untuk bekalan supaya kami ini menyalurkan maklumat yang betul kepada para pelanggan kami, kerana kami bukanlah pengedar shaklee yang hanya sekadar menjual sahaja.
iReach Family Shaklee

Pengedar Shaklee Pontian Johor & Presidiential Master Lyna Noh


Pengedar Shaklee Pontian Johor bergambar bersama award-award yang di terima


Pengedar Shaklee Pontian Johor bersama pengedar shaklee skudai & segamat

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:


Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470


pengedar shaklee pontian

"Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook"

Thursday, 3 July 2014

Phytocol ST Shaklee - Menurunkan paras kolestrol secara semulajadi

Ramai di antara kita yang mengetahui bahawasanya mereka perlu mengawal  pengambilan makanan yang tinggi KOLESTEROL dalam diet harian mereka. Namun sejauh manakah kita memahami apakah itu KOLESTEROL yang sebenar-benarnya??


Nah..jom kita kenali dengan lebih lanjut apakah itu KOLESTEROL.

Sharing Is Caring