Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Friday, 18 September 2015

Kenali Perbezaan Antara Ubat Dan Vitamin

Assalamualaikum..dan Salam Sejahtera pembaca MahligaiVitamin....

Masih ramai di luar sana yang masih keliru untuk membezakan fungsi antara ubat dan vitamin..tidak kurang juga yang mengatakan mereka tidak memerlukan vitamin kerana mereka telah mengabil beberapa jenis ubat-ubatan..namun tahukah anda terdapat perbezaan ketara antara Ubat dan Vitamin..ok mari kita selongkar..



KENALI UBAT

Tahukah  anda?? Ubat adalah sejenis bahan kimia yang boleh mengubah fungsi biokimia yang terdapat di dalam tubuh untuk menghapuskan sistem penyakit.

Ia juga di kenali sebagai bahan asing oleh tubuh kita.Semua orang akan merasakan kesan yang sama daripada ubat. Namun penyalahgunaan ubat boleh menyebabkan kematian, yang paling menyedihkan ubat hanya mampu mengurangkan simptom penyakit ,tetapi ia tidak merawat punca penyakit tersebut.

Friday, 11 September 2015

Apa Itu MLM?? Beza Shaklee Dengan MLM Lain

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera semua pembaca Mahligaivitamin.com.. Ok hari ni nak bercerita berkenaan MLM... 

KORANG TAU TAK MLM TU APA?



Bila sebut je pasal MLM..ramai org rata2 menyampah,meluat rasa nak muntah dan pelbagai lagi reaksi negatif yg di terima as usual lah kan... ^__^..ok tak kisah lah apa korang nak rasa pun..tak salah kan korang pun sebab ada MLM yang telah mencemari kesucian MLM itu sendiri..dengan memaksa ahli-ahlinya buat loan bank sampai berbelas malahan puluhan ribu ringgit semata-mata untuk membeli pangkat dan stok yang akhirnya berhabuk di bawah katil...kesiannn.. >__<  naya orang namanya tu...

Tak kurang juga ada yang bergambar dengan kerete mewah, duit cash yang berselerak..bahkan ada yang sampai boleh baring atas duit tu...WOOOWWWW, serta cek puluhan ribu ringgit yang bukan miliknya sendiri... 

Sharing Is Caring