Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Tuesday, 29 November 2016

Paru-Paru Berair Isteri Bertegas Tidak Mahu Suami Di Tebuk


Biasa kan orang tua-tua selalu kata " jangan mandi malam,nanti paru-paru berair"..tapi betul ker dakwaan tu???



vivix untuk rawatan paru-paru berair



rawatan paru-paru berair

Haaa...doktor dah jawab tu..Bukan kerana mandi malam yer...jadi apa penyebabnya?? ok Jom baca..

APA ITU PARU-PARU BERAIR?


Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru.
 Ia berpunca dari pelbagai keadaan. Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang raru-paru.
 Biasanya, ia digambarkan sebagai radang parenchyma/alveolar paru-paru dan cecair memenuhi alveolar luar biasa. 
(alveoli merupakan sak mikroskopik dipenuhi udara dalam paru-paru yang bertanggungjawab bagi menyerap oksigen dalam atmosfera Bumi.)

rawatan paru-paru berair

 Paru-paru berair boleh berpunca dari pelbagai punca, termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.
 Puncanya juga boleh secara tidak rasmi digambarkan sebagai idiopathic—iaitu, tidak diketahui—apabila punca jangkitan telah disingkirkan.

SIMPTOM PARU-PARU BERAIR
Simptom biasa dikaitkan dengan paru-paru berair termasuk 
  • batuk,
  • sakit dada,
  • demam, 
  • sukar bernafas. 

Perkakasan diagnosis termasuk sinar-X dan pemeriksaan **sputum.
rawatan paru-paru berair



 Rawatan bergantung kepada punca paru-paru berair; Paru-paru berair bakteria dirawat dengan antibiotik.

Pneumonia is a common illness which occurs in all age groups, and is a leading cause of death among the elderly and people who are chronically and terminally ill. Vaccines to prevent certain types of pneumonia are available. The prognosis depends on the type of pneumonia, the appropriate treatment, any complications, and the person's underlying health.

CARA ALTERNATIF RAWAT PARU-PARU BERAIR DENGAN SUPPLEMENT SHAKLEE




vivix untuk paru-paru berair


SUAMI MENGHIDAP PARU-PARU BERAIR MANAKALA ISTERI MENDERITA SAKIT SLE KINI SEMBUH DENGAN HANYA 3 BOTOL VIVIX SAHAJA..ALHAMDULLILAH






vivix untuk paru-paru berair


vivix untuk paru-paru berair



"Sebelum ni doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan Suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6. 

Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi Suami ditebuk. 

Sebab doktor pesan awal-awal tebuk ada risiko tak tebuk pun risiko. 

Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan sembuh.
Nur tetap dengan keputusan Nur tak bagi doktor tebuk.

 Dah paru-paru berair bermacamlah disuspeknya masalah buah pinggang, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada juga. 

Makan vivix habis 1 botol lepastu berhenti pertengahan bulan 7. 


Pada bulan 8 ,9,10 tak makan apa-apa dan tak ambil vivix.
Pada awal bulan 11 makan semula Vivix + Omega sebab suami lelah sakit sesak nafas. 
Alhamdulillah tak sangka tadi check semua report clear. 

Subhanallah. Sampai minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok kan. 

Doktor kata dah takde apa-apa.

 Air dlm paru-paru pun dah takde dan NORMAL semua 😱

Kuman dalam paru-paru juga takde darah, air kencing semua clear.

Alhamdulillah


Doa + tawakal + shaklee ... Amazing ! ... Allah mencipta manusia dgn ksempurnan sifat mencari ikhtiar. 


Moga semua yg berbisnes/ pengamal shaklee dlimpahkn rahmat rezeki bagi mereka. Ameen"

Alhamdullilah kan...kita berikhtiar sahaja Allah yang Maha Menyembuhkan...

Untuk lebih penjimataan anda di galakkan untuk membeli 2 botol vivix sekaligus...kenapa 2 botol??

2 Botol Vivix Melayakkan anda untuk dapat:-

1) FREE MEMBERSHIP SHAKLEE (BERNILAI RM68.90)
2) FREE KOS POSTAGE (BERNILAI RM10.60)
3) CASH BACK BONUS (BERNILAI RM38)

Anda bakal jimat hampir RM200 ...




Pembelian mengunakan kad debit atau kredit... selepas pembelian hubungi saya untuk Exclusive Consultation




Hubungi :

MaMa Chantique @ Eita 

Whatsapp/SMS/Call  012.7555.470







2 comments:

  1. risaunye dengan pelbagai penyakit moden sekarang nih.. semoga kita dijauhkan la hendaknya.. ya..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah atie kalau kita ni aware tentaang kesihatan di samping amalkan pemakanan serta gaya hidup yg sihat insyaAllah kita akan terhindar dr penyakit² ni syaratkan kena amalkan supplemen juga utk tampung lompong² nutrisi dlm badan kita.

    ReplyDelete

Sharing Is Caring