Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Thursday, 31 March 2016

Promosi Berakhir 11.59 malam ini

Promosi ESP bakal berakhir pada 11.59 malam ni...cepat2.. Grab ESP sementara promosi berlangsung...


πŸ‘‰Promosi Buy 6 Free 1
πŸ‘‰ Promosi Twin Pack ESP get 5% Off


ESP( Energizing Soy Protein ) istimewa khusus utk
√ #Ibuhamil
√ #ibumenyusu
√ #ibuberpantang
√ Anda yg sedang berdiet
√ Mereka yang ingin sarapan segera
√ mereka yang ingin hilangkan parut
√ Mereka yg inginkan tenaga segera
√ Mereka yg mahu kulit cerah dan bersih
√ Mereka yang gastrik
Dan lebih ramai lagi perlukan khasiat protein...


Order:-
Whatsapp Eita 012.7555.470

Thursday, 24 March 2016

Testimoni Vivix Merencatkan Sel Kanser Daripada Berulang





 " Mak kena KANSER TAHAP 4, dan alhamdullilah LEPAS KIMO DAH HILANG KANSER tu..cuma kena selalu checkup...

Mak memang makan vivix time mula2 dapat tahu ada kanser..Tak pernah berhenti ambil vivix..

Kalau TAK MAKAN VIVIX TAKDE TENAGA..

Rasanya sebab mak amik VIVIX juga kanser tu dah tak naik balik..

Sebab biasa doktor  kata risiko kanser akan naik semula after kimo...
tapi alhamdullilah dah 2 tahun makan...

Vivix berjaya mmbantu merencatkan SEL-SEL KANSER DARIPADA BERULANG....Alhamdullilah...."



YOUR TRUSTED SID
& CONSULTATION

WHATSAPP 
EITA 012.7555.470





Penangan Vivix Buat Dia Jatuh Cinta

Isnin lepas dapat call dari my regular customer...nak vivix lagi 2 botol...wahh..biar betul sebabnya bulan lepas dia baru je beli vivix 2 botol gak...
.
.
Tak puas hati tanya pulak vivix ni untuk siapa ke nak buat stok..dia kata tak lah sebab suka sangat ngan vivix ni yang lama dah tinggal sikit...sekarang wife pun minum vivix sekali...
.
.
Badan memang bertenaga je, kalau dulu badan rasa cepat letih..kencing manis lagi...ni sekarang beza sungguh...InsyaAllah nak jadikan minuman harian... Setakat dah  nak masuk botol ke 5 dia order....Alhamdullilah...seronok dengar dapat bantu insan lain untuk lebih sihat...
.
.
Penawar kencing manis
Anda nak rasa effect vivix boleh whatsapp MaMa  yer...nanti kita sembang2..

                                   Eita 012.7555.470

Wednesday, 23 March 2016

Vitamin Hamil Membantu Ibu Kekal Cergas Betenaga

SET IBU HAMIL CERGAS

Ibu hamil ni berbagai2 jenis ragam kan...tak kiralah pregnant anak sulung ke anak ke 2,3,4,5... Lain kehamilan lain ragamnya...
.
.
Muntah2, loya, rasa tak larat, letih, nak marah, sedih dan pelbagai lagi emosi bercampur baur..
.
.
Itu belum lagi ibu hamil yg ada masalah kencing manis, darah tinggi, anemia n macam2 lagilah..

Vitamin ibu hamil
.
.
Nak tidur malam pun tak lena kaki cramp, sakit belakang, sakit pinggang tidur tak pernah lena lebih2 lagi kalau dh masuk trimester terakhir. 😭😭😭
.
.
Pengalaman sendiri bila consisten amalkan #ESP badan rasa lebih bertenaga...perut dah tak lah kejap2 berdondang sayang...
.
.
Lepas lunch tak pernah lupa telan #vitalea , #vitac dan #bcomplex  hasilnya HB always bacaan cantik tiada masalah low HB waktu preggy... Sampaikan nurse KK pun tak kisah dah kalau tak amik vitamin KK.. As long as pregnant tiada sebarang masalah.
.
.
Always cergas dan bertenaga...malam2 dah tak perlu nak kejut cik abg sebelah sebab #legcramp sebab sebelum tidur dah telan 4 biji #ostematrix memang penyelamat sungguh pil putih tu...pagi2 celik je mata dah tuju toilet sebab #ostematrix ni melawaskan pembuangan so tiadalah masalah #sembelit... Haaa best kan...tak caya meh ler cuba barulah boleh jadi supermom πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Jom whatsapp kita sembang2 pasal kehamilan

Eita 012.7555.470

#pengedarshakleepontian
#vitaminibuhamil
#ibuhamilcergas
#setkehamilan
#atasimorningsickness

Sunday, 13 March 2016

Tips Sarapan Pagi Yang Mudah Cepat Dan Pantas

[ Tips Perut Kenyang Dengan Pantas ]

Biasalah pepagi memang huru hara sikit...lebih2 lagi kalau terlewat bangun..ohhh lah haii..mau nyer jadi tarzan dah pepagi ni...
.
.
Kalau macam saya yang WAHM...memang agak kalut lah juga..siapa kata ibu kerjaya je kalut..kami yang WAHM ni lagi berdouble2 kalutnya..
.
.
Tu belum lagi nak layan drama anak2 pepagi buta tu..mana yang nak di mandikan..tanya itu..tanya ini..kadang baju sekolah dah depan mata pun siap tanya lagi..Ma baju mana...Ohh my MaMa rasa nak pengsan tau..
.
.
Sambil2 siapkan breakfast tuk diaorang..Mama kena bagi extra energy dulu utk mama..shake..shake..shake..jelah uolls...then minum...instant breakfast mama ni..mudah cepat dan yang penting MaMa kenyang...burppp alhamdullilah...
.
.
So untuk sesiapa yang always rushing di pagi hari sampai tak sempat nak breakfast tu..oleh try tepung ajaib ni..memang ohhsemm perginya..



Pstt:- Bulan ni kalau beli 6 dapat Free 1 tong.
Kalau beli 2 tong lak dapat jimat berganda..

Rugi kalau tak cuba...



Eita 012.7555.470

Friday, 4 March 2016

Set Berpantang Untuk Ibu Moden Supaya Cergas,Sihat Dan Tidak Sembelit

[ SET BERPANTANG ]
**********************

Amalan berpantang adalah bertujuan untuk memelihara kesihatan dalaman dan juga luaran wanita selepas hamil dan melahirkan anak.
.
.
Proses berpantang adalah mengikut bilangan hari yang telah di tetapkan.
. .
Dengan mengunakkan produk shaklee proses berpantang akan membantu anda menjadi lebih cepat sihat dan bertenaga.



SET BERPANTANG MENGANDUNGI
*************************************
 πŸ‘‰ ESP
-  Sumber #protein untuk membentuk sel-#sel baru.
- Memelihara kesihatan dan memberikan #tenaga segera kepada #ibuberpantang.

πŸ‘‰ #Omega Guard
-#DHA dan #EPA mampu mengurankan keradangan dan mengalakkan fungsi #otak.
- Membantu memecahkan #lemak bagi #penurunanberatbadan

πŸ‘‰ Vita-Lea
- #Multivitamin yang lengkap untuk keperluan badan.
- Lengkap dengan zat besi, membantu membentuk #seldarahmerah.

πŸ‘‰#B-Complex
- Membantu dalam melawan tekanan perasaan atau #stress.
- Mencegah #anemia
- Mengalakkan pertumbuhan sihat dan normal.

 πŸ‘‰ Vita -C Plus
- Merangsang penyerapan #zatbesi dan #asidfolik.
- Meningkatkan sistem imunisasi serta percepatkan penyembuhan luka #bersalin.

 πŸ‘‰ #Alfalfa Complex - Membantu mengatasi masalah sakit-sakit pinggang dan lenguh-lenguh #sendi serta membantu percepatkan pemulihan #rahim.

πŸ‘‰ #Ostematrix
- Penting untuk kesihatan #tulang,#gigi dan #gusi ibu serta anak.
- Juga dapat mengelakkan dari masalah #sembelit.

 πŸ‘‰ Zinc Complex
- Membantu dalam penyembuhan #luka luaran dan dalaman.
- Bermanfaat kepada ibu yang melahirkan secara normal atau pembedahan.

BAGAIMANA NAK ORDER ???
*******************************
Whatsapp SETPANTANG 012.7555.470
Whatsapp SETPANTANG 012.7555.470
Whatsapp #SETPANTANG 012.7555.470

Thursday, 3 March 2016

Energizing Soy Protein Kelebihan Dan Manfaat Protein Soya

ESP Soy Protein Isolate Powder
*****************************************

Protein soya NON-GMO yang lengkap dengan Asid Amino perlu.

ESP merupakan sumber protwin soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya NON-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.
.
.
Berbanding #protein daripada sumber daging,telur dan tenusu. ESP adalah #rendahlemak dan bebas #laktosa dan #kolestrol.
.
.
1 canister ESP di hasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber #tenaga segera dan boleh bertahan lama..sebab itu ia sangat sesuai untuk mereka yang sedang #diet
.
.
ESP > Tinggi Protein
        > Tinggi Kalsium
        > Rendah Lemak
        > Rendah Kalori
        > Bebas Laktosa & Kolestrol
        > Indeks Glisemik Rendah iaitu 39
     

SIAPA YANG PERLUKAN ESP??
***************************************
1) #Wanita
2) Golongan yang #aktif
3) #IbuHamil
4) #ibubersalin
5) #ibumenyusu
6) #pelajar
7) #wargaemas
8) mereka yang sedang #diet
9) Pesakit #diabetes
10) dan ramai lagi perlukan protein soya ni....

KEBAIKAN & MANFAAT ESP
************************************
1) Membantu pembinaan semula #otot dan #kulit. Kembalikan radian kulit dan #kepejalan otot.

2) Mempercepatkan #penyembuhan #luka serta mengurangkan #kesanparut.

3) Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana ESP adalah bekalan sumber tenaga yang konsisten

4) Menyokong sistem imunisasi badan yang membantu mencegah #migrain , #insomnia , dan #tekanan.

5) Membantu mengurangkan paras #kolestrol

6) Mengalakkan sistem peredaran darah yang sihat

7)Kaya dengan #Isoflavones yang membantu dalam mengawal kestabilan #hormon semasa tempoh putus #haid

8)Mengalakkan #payudara yang sihat dan #anjal

9) Mengalakkan #prostat yang sihat.

10) Membaiki #pigmentasi untuk masalah rambut #gugur dan #uban.

11) Memperbaiki masalah #kulit , #kedutan dan kesan #penuaan.

BAGAIMANA NAK ORDER??
***********************************
WHATSAPP EITA 012.7555.470
WHATSAPP EITA 012.7555.470
WHATSAPP EITA 012.7555.470

Sharing Is Caring