Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Monday, 30 May 2016

Herbal Blend Krim Serbaguna Pilihan Ramai

Wah...wah..wah...krim ni memang lah terlajak laris..pantang restock..manjang habis jer..laju sungguh..



Krim ni memang jadi pilihan mak2 , sebabnya apa tau krim ni bagus untuk anak yang terkena RUAM PELUH, RUAM SUSU, RUAM LAMPIN, GATAL2, Kalau terkena chicken pox pun bagus sapukan krim ni...boleh membantu menghilangkan kegatalan dan insyaAllah parut chicken pox juga..



Hari tu MaMa dapat aduan dari seorang mak ni katanya..masa pergi bercuti tempoh hari..sengaja lah sapukan Herbal Blend ni kat seluruh tubuh baby dia...masa tu maknya kata sebab kulit baby dia nampak kering...so niat di hati nak moistkan kulit babyje..

Sekali tu...yang mak ni terkejut apabila si kakak asik mengadu di gigit nyamuk tapi si baby relax je tak menangis apa kan...musykil gak hati mak ni..tapi bila ingat2 balik laa. ..baru teringat paginya tu sapukan si baby herbal blend..tapi si kakak tak kan...

Sooo...see herbal blend boleh jadi mosquito reppelent atau krim pencegah nyamuk kan...kan sebab tu yg diaorang panggil krim ni Multipurpose Cream.

Bukan je utk baby..MaMa sendiri guna sebagai moisturizer kat muka 😜😜 selain sapu kat tempat2 yang selalunya kekeringan macam siku..tumit kaki and jadi losyen juga... Wahhh jimat poket MaMa...PaPa pun boleh ler tersenyum kan... Heee...

Krim ni dah ler murah tahan lama lak tu..kalau tak caya boleh ler mencuba nya sendiri yer...

                 Salam Sayang:

    MaMa Chantique @ MahligaiVitamin

   Whatsapp / Telegram /SMS 012.7555.470

   FB Page : mahligaivitamin

   Instagram : mamachantique_vitamin

#pengedarshakleepontian #herbalblend #krimcegahnyamuk #ruamlampin #ruamsusu #ruampeluh #ruambayi #chickenpox #gatal #tumitrekah #kulitkering #moisturizer #jerawat #hilangkanparut #noparaben #pontian

Thursday, 26 May 2016

Giler-Giler Sale Hanya Untuk Sehari Sahaja.Rugi Kalau Tak Grab

Bestnya S.A.L.E lagi...🎉🎉🎉🎉

Tapi just only ONE day sahaja..Bila ???

Hanya 28/5/2016 sepanjang shaklee National Conference berlangsung...



So...good news utk yang always nak cepat sokmo..always di kejar2 masa tukan #setramadhan ni memang sesuai utk uolllss... Shake shake je uolls dah kenyang... Sahur on the go kan... Berkhasiat...Kenyang Lebih lama..cukup berkhasiat dan insyaAllah bertenaga sepanjang puasa..

Tugas #lechitin yang ada dalam set ni pulak sebagai pegemulsi lelemak.bahasa mudahnya lemak korang bakal nangis 😝😝 terbakar 🔥🔥..supaya penampilan korang lebih cun  di pagi raya..

Ehh bukan tu je dapat hadiah free lagi 🎁 Sebotol SR Vitamin C wahh makin meletop lah korang..

Utk yang nak #setdetox dan juga #setshapeup  pun. juga di sertai dengan hadiah percuma 🎁 Cinch Shake ...abg2 yang nak sado 💪💪di pagi raya tu boleh grab set shape up tu yer..sbb cinch shake protein tu memang terbaik...👍👍

Haaa..ini paling best #twinpackvivix..terbaik sekali memang payah nak promo...kalau terlepas promo ni..sila nangis sendiri yer...😜😜😜

Bg set Twin Pack Vivix ,Set Shape Up dan juga Set Detox tu..anda bakal dapat Free Membership Lifetime...+ Cash Back Bonus... Huaaa seriusss gempakkk...

Tak kan tengok je kot...meh cecepat grab...dua hari lagi ni...pas ni tak der dah..

Nak Order whatsapp
Eita 012.7555.470

#NCpromotion #vivixmurah #vivixpromotion #kurus #detox #slim #sahuronthego #sahurcepat #ramadhan #resepisahurcepat

Tuesday, 24 May 2016

Kepentingan Protein Dalam Penurunan Berat Badan

KENAPA PERLU MENGAMBIL PROTEIN
*******************************************************************************************


Kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam.

Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda.

Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.

Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%

Cth makanan yg kaya protein ialah kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu.

I Share Coz I Care

MaMa Chantique @ Mahligai Vitamin

Whatsapp / Telegram / SMS 012.7555.470

FB Page : mahligaivitamin

InstaGram ; mamachantique_vitamin

#proteinsoya #soyanongmo #proteintumbuhan #keperluanproteinharian #pontian #slim #cerah #milkbooster

Monday, 23 May 2016

Hari Potensi Kemas Parlimen Pontian 2016

Semalam  telah berlangsungnya Hari Potensi Kemas Parlimen Pontian untuk tahun 2016 yang berlangsung di dewam sekolah Menengah Kebangsaan Kayu Ara Pasong..

Rupanya ada 50 buah tadika kemas kat Pontian ni dan ada 2 buah taska..untuk hari semalam ada pertandingan nasyid. Ada lebih kurang 10 kumpulan yang menyertai pertandingan.. Setiap kumpulan menyanyikan 2 jenis lagu...

MaMa datang sekolah lambat sikit dekat pukul 845am baru sampai...dah penuh dewan masa tu...pergi bilik standby tengok anak2 dah siap makeup...mujurlah giliran diaorang no 6 hehehe....so tidak ler terlepas..

Hampir juga tak kenal anak sendiri ...soalnya mereka telah bertukar rupa setelah di makeup...hehehe lawoo tu..ahaks..puji anak sendiri lak...

Mohh ler layan gambor...






Comel kan >___<


MaMa & Inas

Seronok tengok anak2 ni..macam2 gelagat dapat tengok...ada yang menangis bila naik pentas...hehe takut gak nya yer...ada yang siap tolak bahu kawan sebelah..agaknya kawan tu silap nyanyi kot...hehehe...cikgu kat bawah tepuk dahi...huhuhu..

Bukan senang nak ajar budak2 umur 5-6 tahun ni..kena banyak sabor..hehe kalau MaMa pun entah ler...respect kat cikgu2 diaorang.


Opah & Syifa ( budak kecik ni demam)

Macam2 pesen baju anak2 cilik ni gayakan..comel2 belaka...







Sempatlah amik gambar anak2 cilik ni...yang lain2 tak sempat dah sebab syifa menangis nak breastfeed...hehehe...breastfeed kat mana???... Kat situ jelah..coverlah apa patut..janji anak kenyang dan tak meragam kan...apa nak malu..dah hampir 4 tahun jadi BF Mom.hahaha nak kata otai tu tak lah..tapi boleh lah kan... Hehehe






Tulah video diaorg yang mama sempat rakam kan... >__<

Lepasabis 10 group buat persembahan adalah vvip yang buat ucapan perasmian...masa ni mama tak de dalam dewan sebab jengah diaorg dalam bilik menunggu...hehehe....

 Time nak umumkan result barulah mama masuk balik...menunggu dengan penuh debaran...


Ni group yang dapat No 3


                         Ni naib Johan


     
   Group anak2 johan yeahhh...good job gurls..




      Alhamdullilah diaorang menang..dan bakal bertanding pula 28/5/2016 di peringkat parlimen

Sambil tu ada selingan tarian zapin dari bekas anak2 tadika kemas juga...tapi sekarang besar dah diaorg ni...




Ok...tu jelah buat tatapan dan simpanan anak2 untuk masa depan..nanti dah besar bolehlah kamu2 godeh2 blog mama ni kan... >___<

Salam Sayang,

MaMa Chantique @ MahligaiVitamin

Whatsapp/Telegram/SMS 012.7555.470

Fb Page : MahligaiVitamin

InstaGram: mamachantique_vitamin


Friday, 20 May 2016

Throwback: Detik Cemas Mr Hubby Kemalangan

Erm...lama dah kan kisah ni...saja nak abadikan dalam blog ni...masa excident ni 25/11/2015 jam lebih kurang 730malam...o the way nak balik rumah company dari rapid project penggerang...

Dapat call masa ni dm lebih kurang 8mlm...ada perempuan yang call bgtau hubby excident then adik ni pass pada Mr Hubby. Perasaan ??? Hem..mula debo gak..tapi bila dengar suara then bleh chill sikit ah...masa dapat call ni actually Mama kat luar kat bandar. First thing call akak Mrhubby yg kat adela suh minta tolong tengokkan..sbb lokasi akak paling dekat lah...call..call tak angkat..then call amy adik Mr Hubby alhamdullilah berangkat...mention tempat pada dia..suruh dia pergi check dulu..even jauh sikit tapi boleh lah reach dulu berbanding mama yang bertambah jauh ni..lagi dok kalutdengan anak2 lagi..

After that terus lah drive balik rumah..packing everything yang di rasakan logik..then terlupa nak call abah mentua..call amy lagi suh inform ngan abah..huhu...sampai rumah..cakap ngan anak sulung ica..papa excident...reaksi dia...melalak bagai nak giler...inas relax..siap ketawakan akak dia lagi...siap bebel2 lagi marahkan papa sebab ride lelaju ....huhuhu...

Mama...walau dalam hati ada debor..tapi kena chill demi anak2.. Siap2 terus drive ke kota tinggi di temani parents and anak2..drive dengan budak kecik yang dah free diapers tahu jelah..sat2 dia kata ma nak kencing..tambah lak malam..sejuk kan..so memang stop 3,4 x dengan keadaan hujan lagi..mmg slowly drive.

Pertengahan jalan dapat call dr amy katanya papa di transfer dari klinik ramunia pergi ke hospital kota tinggi..so mama pun direct lah terus ke hospital kota tinggi..sampai sana lebih kurang pukul 11malam..jumpa kawan papa...katanya papa kat dalam bilik tengah xray.. Dia kata maybe ada patah pinggul erk...patah??.. Hemm...

Tunggu dalam lebih kurang 10 minit papa keluar...then ikutlah masuk wad kecemasan tu..isi detail kat file then tengok xray...ada fracture kat tulang pinggul...nampak kat xray mcm panjang..diskuss...diskuss then they all decide transfer HSI malam tu juga..diaorg kata terpulang pada pakar sana..if needed diaorg kena buat emergency operation...huhuhu...

Jumpa papa jap...ulang kali say sorry..cakap dia dah hati2 dah...tak laju pun 60km/j je bawak..jalan gelap..jalan baru bukak...nothing hazards kat depan tau2 ada piling melintang 2 biji depan jalan...huhu..benda dah jadi...redha jelah...motor terbang tuan badan pun terbang...yang sedihnya papa cakap dia lapar yang amat..yerlah baru balik keje kan...

Bagilah air...then nurse tegur..puan jangan bagi air..sebab takut nak operation nanti kenalah puasa..huhu sabor jelah..

Masa nak transfer tu dalam pukul 1230am..ambulans pergi dulu..mama follow dari belakang..mujurlah ada waze...kalau nak harapkan ambulan mau tercicir..laju tu tak sanggup nak kejor ambulan diaorg dah expert bawak laju..huhu..

Sampai HSI pukul 2am terus pergi emergency zone kuning...tengok papa dah atas katil...doc datang..diskuss ngan doc..doc kata nti ahad kita buat xray if rasa fracture tu menampung berat badan then we decide to operate..if not nothing happenlah...just consume some suplement like calcium for support the bone to grow..gitu doc cakap...doc indian ladies..mujur gaklah mama bolehlah speaking gak..nak kata berabuk tu idok ler...hahaha..

Yang tak bestnya kalau need operation pn kena masuk waiting list...tunggulah giliran..berapa lama??..few month gak doc kata..sementara nunggukan ahad diaorang pasang pemberat dulu..supaya tulang tak lelari..hihi..dah tak operation kan boleh lah makan.

.

.

Turun lak mama ke bawah mencarikan makanan..mujur kedai runcit kat lobi tu 24hours..dapatlah beli roti2 dan air ..naik balik atas..terus suap makan...tengok luka2 gak kat tapak tangan...hemm ni mesti tak pakai glove..kalau pakai glove tak kan luka punya

Sementara anak2 and parents menunggu kat ruang parking..yerlah dah emergency manalah diaorang boleh masuk kan...siap settlekan eerything pukul 3am gerak balik ke pontian...sampai pontian pukul 4 am.. Mandi2 tapi tak mampu nak lelapkan mata...

Kemas2 barang2 papa apa yang patut utk di bawa kehospital esok...sesambil update apa yang patut di fb sebab  masa tu papa x der hp..so memudahkan kawan2 nak datang melawat..

Ni antara gambar2 masa excident yang sempat kawan2 papa ambik...

Huhu kesian haa..comot kotor sebab masa ni hujan..







Depan memang hancur berkecai...

Tayar Depan 

Hemm...sebenarnya ada sambungan..tapi entah tetiba gone..huhuhu nangis..tak perlah nanti kita sambung lagi yer..

Salam Sayang:

MaMa Chantique @ Mahligaivitamin.com

Whatsapp/telegram /sms : 012.7555.470

FB Page : mahligaivitamin

InstaGram : mamachantique_vitamin

Friday, 13 May 2016

Pyridoxine Bantu Atasi Masalah Morning Sickness Ibu Hamil

Apa Itu Pyridoxine??

Kajian menunjukkan bahawa 1/3 daripada wanita yang mengambil Pyridoxine berjaya mengurangkan masalah morning sickness yang dihadapi.

 Pyridoxine ni adalah salah satu komponen dalam Vitamin B iaitu B6. 

Kebaikan Pyridoxine akan diperolehi secara optimum jika diambil bersama Asid Folik (B9), Niacin (B3) & Cobalamin (B12).



B Complex Shaklee mengandungi semua Vitamin B yang disebut tadi. Antara kelebihan vitamin B Complex;-
  • Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
  • Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
  • Mencegah stress
  • Menguatkan antibodi tubuh
  • Amat penting untuk aktiviti sel genetik
  • Diperlukan dalam pembentukan asid amino.
  • Keperluan untuk memproses dan memperbaiki sel-sel darah merah
  • Mencegah anemia
I Share Coz I Care

MaMa Chantique @ MahligaiVitamin
Whatsapp/Telegram/ SMS 012.7555.470
FB Page : Mahligaivitamin
InstaGram : mamachantique_vitamin

‪#‎liveamazing‬ ‪#‎thebigkahuna‬ ‪#‎posterprojek‬ ‪#‎pontian‬ ‪#‎penyusuansusuibu‬‪#‎ibumenyusu‬ ‪#‎tipsbakarkalori‬ ‪#‎tipskurusibumenyusu‬ ‪#‎tipskesihatan‬‪#‎breastfeedingmom‬ ‪#‎journeybfmom‬  #morningsickness 

Ibu Menyusu Tak Payah Aerobik Pun Boleh Kurus??

[ Bakar Kalori Dengan Penyusuan Susu Ibu ]


Menurunkan berat badan yang bertambah akibat kehamilan merupakan antara agenda utama yang mahu dilaksanakan oleh para ibu yang baru melahirkan bayi. Ada segelintirnya gusar dengan keupayaan diri mengurangkan berat badan sepanjang tempoh penyusuan susu ibu berlangsung.
.
Alasannya, mereka mahu terus menyusukan bayi namun tidak mahu sebarang masalah timbul akibat terlalu obses dengan keinginan mengecilkan pertambahan saiz pada bahagian-bahagian tubuh tertentu.
.
Atasi dilema anda dengan fakta ini. Dengan pembakaran lebih daripada 600 kalori sewaktu menyusukan bayi, anda seolah-olah melakukan aerobik selama 2 jam setiap hari. Malah, kajian yang diterbitkan dalam Jurnal Persatuan Pakar Pemakanan Amerika mendedahkan penyusuan susu ibu berupaya membakar lemak di sekitar pinggul dan punggung dengan berkesan.
Jadi, anda tidak perlu khuatir lagi. Matlamat anda dapat dipenuhi dengan menyusukan bayi secara eksklusif.
Sewaktu hamil dahulu, anda menambah berat untuk menyimpan tenaga bagi menghasilkan susu ibu. Kini, sudah tiba masanya untuk anda menggunakan simpanan lemak itu dengan menyusukan bayi.
I Share Coz I Care

MaMa Chantique @ mahligaivitamin

Whatsapp/telegram/SMS 012.7555.470

FB PAge : Mahligaivitamin

Instagram : mamachantique_vitamin

Monday, 9 May 2016

Terputus Hubungan Dengan Diri Sendiri??? Kenapa Yer??

Siri 1 : Kenapa Terjadinya Self-Disconnection?
Kenapa kita boleh putus hubungan dengan diri sendiri?
Antara penyebabnya ialah:-
1. Kita gagal memaafkan diri sendiri dan orang lain
2. Kita menyerahkan 'remote kehidupan' kita kepada orang lain
3. Kita ada kepercayaan yang silap atau keliru
4. Not living in the now
5. Kurang bersyukur dan berterima kasih

Apakah kesan2nya?
1. Bila kita gagal memaafkan diri sendiri dan orang lain, otak kita dipenuhi dengan benda2 tersebut. Kita rasa kita nak lupa atau buat taktau, tapi hakikatnya kita kena forgive dulu baru boleh forget. Selagi kita tak forgive, kita akan terus dihantui.
Dan bila kita tak dapat maafkan diri kita, kita akan jadi TAKUT nak buat benda baru, sebab dalaman kita masih menyalahkan diri sendiri "Aku pernah buat dulu, tak jadi pun" "Aku pun pernah buat benda bodoh dulu" "Aku ni bukannya baik pun".
Mengenang kesilapan diri itu bagus & terpuji, tapi kalau mengenang hingga mejadikan kita down dan takut nak buat sesuatu, itu dah silap. Mengenang kesilapan sepatutnya menjadikan kita lebih maju utk memperbaiki diri.
2. Bila remote kehidupan kita berada di tangan orang lain, kita hanya akan buat sesuatu bila orang lain kata "Ya" "Bagus" "Awak boleh" "Awak ada bakat" "Awak pasti berjaya"..... dan bila benda tu takde, kita jadi down dan tak boleh nak mendorong diri sendiri. Walaupun tahu dah, kita kena buat benda tu utk masa depan, tp sebab takde orang yg kata "Awak boleh" atau orang dok kata "Ko memang takkan dapat", maka kita pun rasa kita takkan boleh buat...
Kita letak happiness kita di tangan orang lain. Sikit2 nak sentap, sikit2 nak geram, sikit2 nak kecik ati.
3. Allah berfirman dalam sebuah hadis Qudsi "AKU seperti sangkaan hamba-hamba-KU terhadap-Ku" [HR Bukhari & Muslim]. Apa yg berlaku pd kita adalah apa yang kita percaya. Kalau kita silap percaya, misalnya kita percaya kita takkan berjaya,,... maka itula yg kita akan dapat. Kalau kita rasa apa yang orang lain terima itu yang terbaik, maka itu la yang kita dapat - orang terima... baik ke tak tolak tepi.
4. Bila kita tidak 'living in the now', yakni  dibayangi kesedihan/kesusahan/penyesalan/peristiwa lalu.. atau takut dgn apa yang akan berlaku esok. Kita akan kehilangan momen hari ini utk kita FOKUS. Ia sama macam kita solat, masa solat kita kena fokus & kusyuk dgn aktiviti solat tu, tak boleh biarkan fikiran menerawang ..."eh apa buat tadi ye" atau menerawang "ape aku nak buat lepas ni ye?". Hidup kita pun macam tu. FOKUS pada apa yang kita ada dan boleh buat sekarang, bukannya "kalau aku dah berenti kerja baru boleh buat biz ni" "kalau husband aku ada kat umah jagakan anak baru aku boleh buat biz ni".
5. Kita tak seharusnya bersyukur bila kita dapat apa yang kita nak saja... Bersyukur atas semua benda. Peluang, idea, ditemukan dgn bisnes, ditemukan dgn upline, semua tu perlu kita syukuri. Bila kita tak dapat nak bersyukur, kita menerawang memikirkan benda2 yg boleh bauat kita happy... sedangkan, sebenarnya bila kita syukur, kita akan happy.
Bila kita ada benda2 di atas, kita akan mudah lost. Tidak dapat kawal diri sendiri. Dikawal oleh 'benda ajaib' yg kita tak nampak. Sering jadi mangsa keadaan. Selalu dalam keadaan takut, gundah, kesal, sentap...
Insya-Allah, siri selepas ni kita akan dalami lagi dan tengok pula langkah2 utk reconnect dengan diri sendiri.
Credit: Master Lyna Noh
Salam Sayang;
MaMa Chantique @ MahligaiVitamin
Whatsapp/ Telegram/ SMS 012.7555.470
FB Page : mahligaivitamin
Instagram: mamachantique_vitamin

Risiko Stroke Haba



[ Risiko Strok Haba ]

stroke haba

Semua orang berisiko menjadi mangsa cuaca panas. Walaubagaimanapun terdapat kumpulan yang lebih berisiko untuk mendapat stroke haba.
.
Mereka yang terbabit dengan kegiatan aktiviti fizikal di luar seperti buruh,peladang,ahli sukan, tentera,polis dan juga lain2 terdedah kepada insiden ini.
.
Orang dewasa ( berumur 40 tahun ke atas mempunyai risiko 10 kali ganda berbanding dengan mereka yang lebih muda) dan kanak-kanak berumur 5 tahun ke bawah.
.
Mereka yang menghidap penyakit sistem pernafasan serta penghidap kencing manis,darah tinggi,jantung, dan penyakit kelenjar tiroid.
.
Oleh itu,banyak minum air dan pastikan tubuh sihat. Berjumpa doktor segera jika tidak sihat.

Saturday, 7 May 2016

Manfaat Serta Kandungan Alami Herb-Lax





🔥
PERLU KE AMBIL HERB-LAX?
🔥


Herb-Lax adalah poduk herba dari Shaklee yg terkenal sebagai alat untuk detox usus.


Apa yg ada dalam sebotol Herb-Lax?

1. DAUN SENNA
Bukan daun inai ye. Daun senna terdapat dalam kitab 'Tibb An-Nabawi' (pengubatan cara Nabi) bahawa ia digunakan oleh Rasulullah utk merawat sembelit.
Daun senna bertindak menggalakkan proses peristalsis usus berlaku dgn optimum dan mengeluarkan segala sisa yang tersangkut di dalamnya.


2. AKAR RHUBAB
Bertindak menggalakkan pengecutan usus bagi menolak keluar sisa toksik.
3. BLUE MALLOW
Digunakan untuk keradangan dalam perut, masalah pundi kencing dan juga masalah sistem pernafasan.
4. AKAR CULVER
Digunakan untuk mengatasi masalah sembelit dan masalah hati.
5. AKAR LIKORIS
Digunakan sejak 5000 tahun dahulu dalaml perubatan Cina. Mempunyai banyak sekali khasiat termasuk mengatasi masalah dalam perut, pundi kencing, keracunan makanan, menggalakkan aktiviti hempedu untuk pencernaan dan lain2.
6. KULIT KAYU BUCKTHRON
Menggalakkan proses pembersihan usus. Digunakan secara tradisional untuk rawatan anti-tumor.
7. DAUN ALFALFA
Bapa segala tumbuhan yang memiliki 1001 khasiat. Mendetoks sel secara menyeluruh.
8. BUNGA LAWANG
Membantu mengurangkan gejala kembung perut dan loya.
9. BUAH PELAGA
Digunakan secara tradisional untuk membuang angin dalam badan. Ia membantu merehatkan otot perut sistem reproduktif.
Banyak rupanya khasiat Herb-Lax ni.

Anda mesti cuba tau!

Kalau rasa segan nak hubungi MaMa..korang boleh jer order online just Klik SHOPPING ONLINE..anda akan di bawa terus ke laman web rasmi shaklee, anda boleh shopping online mengunakan kad debit atau Kredit..pihak Shaklee akan uruskan pembelian anda dan hantar vitammin anda terus ke rumah..haaa senang kan..Lepas tu jangan lupa whatsapp MaMa untuk CONSULTASI PERCUMA yer..

Kalau rasa nak beramah mesra boleh jer hubungi MaMa thru Whatsapp...



Salam Sayang;

MaMa Chantique @ Mahligaivitamin
Whatsapp/ Telegram: 012-7555470
FB Page : mahligaivitamin
Instagram : mamachantique_vitamin

Sharing Is Caring