Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Tuesday, 29 November 2016

Paru-Paru Berair Isteri Bertegas Tidak Mahu Suami Di Tebuk


Biasa kan orang tua-tua selalu kata " jangan mandi malam,nanti paru-paru berair"..tapi betul ker dakwaan tu???



vivix untuk rawatan paru-paru berair



rawatan paru-paru berair

Haaa...doktor dah jawab tu..Bukan kerana mandi malam yer...jadi apa penyebabnya?? ok Jom baca..

APA ITU PARU-PARU BERAIR?


Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru.
 Ia berpunca dari pelbagai keadaan. Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang raru-paru.
 Biasanya, ia digambarkan sebagai radang parenchyma/alveolar paru-paru dan cecair memenuhi alveolar luar biasa. 
(alveoli merupakan sak mikroskopik dipenuhi udara dalam paru-paru yang bertanggungjawab bagi menyerap oksigen dalam atmosfera Bumi.)

rawatan paru-paru berair

 Paru-paru berair boleh berpunca dari pelbagai punca, termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.
 Puncanya juga boleh secara tidak rasmi digambarkan sebagai idiopathic—iaitu, tidak diketahui—apabila punca jangkitan telah disingkirkan.

SIMPTOM PARU-PARU BERAIR
Simptom biasa dikaitkan dengan paru-paru berair termasuk 
  • batuk,
  • sakit dada,
  • demam, 
  • sukar bernafas. 

Perkakasan diagnosis termasuk sinar-X dan pemeriksaan **sputum.
rawatan paru-paru berair



 Rawatan bergantung kepada punca paru-paru berair; Paru-paru berair bakteria dirawat dengan antibiotik.

Pneumonia is a common illness which occurs in all age groups, and is a leading cause of death among the elderly and people who are chronically and terminally ill. Vaccines to prevent certain types of pneumonia are available. The prognosis depends on the type of pneumonia, the appropriate treatment, any complications, and the person's underlying health.

CARA ALTERNATIF RAWAT PARU-PARU BERAIR DENGAN SUPPLEMENT SHAKLEE




vivix untuk paru-paru berair


SUAMI MENGHIDAP PARU-PARU BERAIR MANAKALA ISTERI MENDERITA SAKIT SLE KINI SEMBUH DENGAN HANYA 3 BOTOL VIVIX SAHAJA..ALHAMDULLILAH






vivix untuk paru-paru berair


vivix untuk paru-paru berair



"Sebelum ni doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan Suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6. 

Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi Suami ditebuk. 

Sebab doktor pesan awal-awal tebuk ada risiko tak tebuk pun risiko. 

Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan sembuh.
Nur tetap dengan keputusan Nur tak bagi doktor tebuk.

 Dah paru-paru berair bermacamlah disuspeknya masalah buah pinggang, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada juga. 

Makan vivix habis 1 botol lepastu berhenti pertengahan bulan 7. 


Pada bulan 8 ,9,10 tak makan apa-apa dan tak ambil vivix.
Pada awal bulan 11 makan semula Vivix + Omega sebab suami lelah sakit sesak nafas. 
Alhamdulillah tak sangka tadi check semua report clear. 

Subhanallah. Sampai minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok kan. 

Doktor kata dah takde apa-apa.

 Air dlm paru-paru pun dah takde dan NORMAL semua πŸ˜±

Kuman dalam paru-paru juga takde darah, air kencing semua clear.

Alhamdulillah


Doa + tawakal + shaklee ... Amazing ! ... Allah mencipta manusia dgn ksempurnan sifat mencari ikhtiar. 


Moga semua yg berbisnes/ pengamal shaklee dlimpahkn rahmat rezeki bagi mereka. Ameen"

Alhamdullilah kan...kita berikhtiar sahaja Allah yang Maha Menyembuhkan...

Untuk lebih penjimataan anda di galakkan untuk membeli 2 botol vivix sekaligus...kenapa 2 botol??

2 Botol Vivix Melayakkan anda untuk dapat:-

1) FREE MEMBERSHIP SHAKLEE (BERNILAI RM68.90)
2) FREE KOS POSTAGE (BERNILAI RM10.60)
3) CASH BACK BONUS (BERNILAI RM38)

Anda bakal jimat hampir RM200 ...



Pembelian mengunakan kad debit atau kredit... selepas pembelian hubungi saya untuk Exclusive Consultation




Hubungi :

MaMa Chantique @ Eita 

Whatsapp/SMS/Call  012.7555.470







Krim Magic Menghilangkan Ruam Dalam Masa 2 Hari Sahaja

Al Kisahnya mama dapat feedback positif dari customer herbal blend...Krim multipurpose TANPA PARABEN..


APAKAH PARABEN?


Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. 

krim hilangkan ruam


Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.

Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben,yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik.

BAHAYA PARABEN

1)Paraben ni menyerupai  hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine . Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki

2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben

3)Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit. Paraben  yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.

4)Sekiranya  mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masaalah kulit yang serius

Haaa..tu dia huraian berkenaan paraben....bahayakan paraben ni... customer yang kebanyakkan beli dengan mama semua sebab baby naik ruam dan rata-rata memang baby diaorang masih dalam pantang lagi..

taulah bila dalam pantang ni kulit baby sangat senssitif kan..nipis agi..aduii..yang customer sorang ni cakap dah macam-macam krim dia guna..baiknya tak juga bahkan kulit anak dia jadi bertompok-tompok macam hilang warna kulit sebenar...sedih kan..uhuhuhu...

Tapi alhamdullilah lepas try Herbal blend ni..segala jenis ruam susu ker, ruam lampin ker, ruam panas..bahkan gatal2 akibat chicken pox pun insyaAllah boleh hilang..

Mama tak overclaim yer..tapi ini pengakuan benar dari customer sendiri tau..tak cuba tak tau kan...dah cuba terus jatuh cinta..haaa gitu... hehehe

krim hilangkan ruam


krim hilangkan ruam


krim hhilangkan ruam



Nak Cuba boleh terus KLIK GAMBAR di bawah....



HUBUNGI/WHATSAPP/SMS 

MAMA CHANTIQUE @ EITA 

012.7555.470




Friday, 25 November 2016

20 Tahun Lagi?? Apa Jadi yer

20 Tahun lagi....means tahun 2036 masa tu umur pun dah 54 thun(insyaAllah kalau di panjangkan umur)
Masa ni rasa2 dah bercucu kot...ica pun dah 25thn..kot ler diaorang nak kawin awal kan..hehehe..kalau ikut mama time umur gitu..masih menuntut ilmu lagi..heheh..
Time ni org kata kita mak2 dah mampu nak relax2..tak der lah kisah dah nak uruskan anak kecil pepagi kan..cuma rutin biasa as a wife jerlah ..apalagi kan..
Time ni insyaAllah komitmen pun dah zero..n dah boleh relax kepala kan..dah tak payah fikir nak bayar itu ini bulan2..
Rumah sendiri pun insyaAllah dah ada...di kelilingi taman..and mini pool..serta gazebo utk relax santai husband n wife petang2 sambil hirup teh panas n something light dessert kan...haa..ko dessert..hehehe..
Time ni bisnes pun insyaAllah dah makin berkembang..tittle pun dah master Co kan..so apa nak lagi..just pantau xtvt anak cucu...travelling all out msia utk coaching anak buah..kan..


Sesekali travel oversea...bawak anak2 n kalau dah bercucu bawak diaorang sekali...income lebat kan bonus gemok2..apa ada hal..hihihi..
Doakan impian ku tercapai yer...amin..

Sunday, 20 November 2016

Sakit Epidural,Sakit Pinggang, Sakit Sendi Alhamdullilah Semuanya Hilang Satu Persatu

vivix sakit epidural



Ni bukan overclaim yer..ini dari testimoni customer sendiri yang dah cuba khasiat Vivix..

Memang best...satu persatu sakitnya hilang...

Vivix memang repair sel-sel hingga ke DNA..repair mana-mana yang rosak..

Badan dah pakai lama kan...kenalah servis...kalau tak servis tu yang jadi banyak ragam... "rosak " sana sini...

Itu yg kadang timbulnya sakit itulah..sakit inilah..sebab apa??? Sebab sistem badan dah hampir rosak tapi tak pernah pun ada kisah nak repair...biar jer..

Lelama barulah terasa..itupun setelah penyakit datang...uhuhuhu..

Kesian kan badan kita...andai lah kata organ-organ dalaman kita semuanya merajuk , malas nak berkerja@ berfungsi...agak2 apa jadi dengan kita yer...??? πŸ˜“

Fikir-fikirkan dan renung-renungkan...


Teruja nak dapatkan supplement Shaklee yang terbukti berkesan semulajadi dan selamat???

Hubungi /Whatsapp

Eita 012.7555.470


(KLIK SINI UTK DIRECT WHATSAPP)

Bagi pemegang kad debit/kredit anda boleh shopping online dengan klik gambar "BUY NOW" di bawah dan anda akan di bawa masuk ker laman web rasmi Shaklee...Usah risau laman web ini melindungi segala data peribadi anda.. Vitamin akan di hantar terus ke pintu rumah @ pejabat anda melalui courier terpilih...Sesudah pembelian hubungi@ whatsapp mama untuk konsultasi percuma yer..





Protein?? Penting Ke Dalam Diet Harian??

Pengambilan protien membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan. 

Apa kelebihan dan kebaikan protien sebenarnya ?

KEPERLUAN PROTEIN DALAM DIET HARIAN

Protein hakikatnya boleh didapati dalam makanan harian kita seperti ikan, ayam, daging, kekacang dan banyak lagi. Namun protein ini mudah musnah apabila berada dalam suhu masakan yang tinggi. Apabila ini berlaku, tubuh kita akan menyerap saki baki protein yang ada dan selebihnya badan kita menyerap minyak hasil masakan seperti ikan goreng, ayam goreng atau apa jua masakan terutama yang bergoreng.

Badan kita terdiri daripada sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Protein merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein ditambah dengan protein yang bagus, sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel yang lama dan mati. 


protein soya shaklee


PENTINGKAH PROTEIN?

Our body need protein to grow! It’s a basic material of all living cells and organ-building block of the body. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang LEMAH & KURANG SIHAT. Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter.

25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.

Protein berasal dari perkataan Greek (PROTOS) bermaksud – ‘the first’ dan badan kita terdiri daripada :-

1. 66% Water
2. 25% Protein
3. 8% Fats
4. 1% Combination of Minerals & Vitamins 100%

TAHUKAH ANDA ?

Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

SHAKLEE ENERGIZING SOY PROTEIN

Ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik. Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.

PROTEIN SOYA SHAKLEE IALAH NON-GMO SOY!

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.

RISIKO KEKURANGAN PROTEIN (SECARA UMUM):

1. Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
2. Kidney disease (penyakit buah pinggang)
3. Liver (penyakit hati)
4. High Cholesterol (kolesterol tinggi)
5. Low blood pressure (tekanan darah rendah)
6. Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
7. Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
8. Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
9. Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
10. Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
11. Poor vision (Penglihatan kurang baik)
12. Irritability (Badan menggeletar)
13. Fatigue (Letih lesu)
14. Weakness (Lemah)
15. Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
16. Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
17. Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)

Kelebihan ESP ini ialah;
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

Jadi... Apa yang anda akan dapat setelah minum ESP ni?

Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu. terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

Lelaki : melindungi dari any disease(heart, cancer etc)

Ibu mengandung : for a healthier pregnancy – well-grown fetus ; less late pregnancy discomfort.

Wanita : keanjalan kulit… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).


Hubungi @ Whatsapp

Eita 012.7555.470

(KLIK UTK DIRECT WHATSAPP)

FB Personal: Shaz Eirul

FB Page : mahligaivitamin

Saturday, 19 November 2016

Soya Membuatkan Lelaki Menjadi Lembut?? Fakta Atau Auta??

Nutrisi adalah sains, bukan kepercayaan semata-mata. Walau bagaimanapun, bila masuk bab soya, ia tak jadi berasaskan fakta tapi tanggapan dan kepercayaan saja.

Biasanya yang disebarkan tentang soya ialah, ia menyebabkan lelaki menjadi seperti wanita (pondan) dan menurunkan kesuburan lelaki, kerana ia meningkatkan paras estrogen (hormon wanita). 

πŸŒ•Soya Menyebabkan Lelaki Menjadi Lembut

Kandungan phytoestrogen di dalam soya dikatakan satu perkara yang menjadi kerisauan. 

Estrogen adalah hormon wanita, sedangkan lelaki perlukan hormon testosteron untuk kelelakiannya.



Phytoestrogen dikatakan bertindak macam estrogen jadi tak ngamla dengan lelaki kan? Takut la lelak jadi lembut ka, pondan ka..

Tapi kajian yang dibuat:

“Soybean isoflavone exposure does not have feminizing effects on men: a critical examination of the clinical evidence.” Fertil Steril. 2010 May 1;93(7):2095 –104.

Laporan tersebut membuktikan bahawa isoflavon dalam soya tidak memberi kesan ‘kewanitaan’ kepada kaum lelaki.

πŸŒ•Soya Menurunkan Paras Hormon Kelelakian

Bila hormon kelelakian menurun, lelaki menjadi mandul, tak subur. Menjejas produktiviti. Benarkan pengambilan soya menjejeas kesuburan lelaki?  

“Clinical studies show no effects of soy protein or isoflavones on reproductive hormones in men: results of a meta-analysis.” Fertil Steril. 2010 Aug;94(3):997–1007″

Laporan yang dihasilkan selepas ujian klinikal untuk mengkaji kesan soya terhadap lelaki —> PROTEIN SOYA TIDAK MEMBERI KESAN KEPADA HORMON LELAKI.

Malah, sebenarnya pengambilan soya sangat penting untuk lelaki, berdasarkan laporan kajian ini:

“Soy protein isolate and protection against cancer.” J Am Coll Nutr. 2005 Apr;24(2):146S –9S.

“Feasibility of a low-fat/high-fiber diet intervention with soy supplementation in prostate cancer patients after prostatectomy.” Eur J Clin Nutr. 2008 Apr;62(4):526 –36.

πŸŒ•Protein Soya mengurangkan risiko kanser prostat!

Nampaknya cerita-cerita buruk tentang soya hanyalah tanggapan semata-mata. Berhentilah menyebarkan keburukan soya yang tidak berasas, kerana mungkin kita telah menjauhkan orang lain dari perkara-perkara yang boleh membantu dalam meningkatkan kesihatan mereka.

Dan ramai yang minum soya terlebih2 pula suburnya.

- Dr wall Dr.Fyda Noh⁠⁠⁠⁠

TIKET KEJAYAAN DAN MENCARI REDHO ALLAH



Saya betulkan niat.
Saya maaf kan semua orang.
Saya sambung silaturrahim.
Saya doa yang baik baik.
Saya cakap yang baik baik.
Saya fikir yang baik baik.
Saya kerja dengan iklas.
Saya bantu ibu bapa.
Saya bantu saudara mara.
Saya bantu rakan rakan.
Saya patuh perintah Allah.
Saya cinta Nabi.



Saya tak ingin sanjungan makhluk.
Saya tak ingin pujian makhluk.
Saya tak ingin di pandang tinggi oleh makhluk.
Saya tak ingin di puja makhluk.
Saya tak ingin di cinta makhluk.

Hidup saya sentiasa ceria.
Hidup saya sentiasa positif.
Hidup saya demi kebaikkan.
Hidup saya demi amal.
Hidup saya demi akhirat.
Hidup saya kerana Allah.
Hidup saya menuju Syurga.
Hidup saya mencari damai di sana.

"Baca baris demi baris dan hayati. Akhir sekali letak tangan kanan di dada, pejamkan mata dan sebut"

YA ALLAH BANTU KAMI
YA ALLAH BANTU KAMI
YA ALLAH BANTU KAMI

P/s : petikan dari penyampaian Prof Muhaya 

Sangat baik untuk terapi diri.⁠⁠⁠⁠

Sembelit Buasir Berdarah Mak Kini Tiada Lagi..

Malam semalam nyembang santai ngan mak...sambil² mak tgk kita tgh susun² stok kan...
.
mak kata "banyak gak org order yer."..ku jawab yerlah ada yg org order...ada yg sengaja beli utk topup stok...
.
pastu mak pegang botol osteMatrix...mak kata sejak makan oste ni...dah tak sembelit...buang air besar pun dah tak berdarah..


.

.
mak ada buasir kronik dulu...ingat agi masa kecik...kecik tak kecik juga lah dlm sekolah rendah gitu...mak pernah operate buang buasir tu...
.
tapi tulah pembuangan tetap tak lancar...mengigil² katanya setiap kali buang air besar..pastu berdarah lak tu..uhuhu..😫😫😫
.
tapi lepas consisten osteMatrix dah tak de agi isu sembelit, berdarah tu....lancar je...bonusnya...kebas² kaki n hujung jari dah tak de...alhamdullilah....😘
😘

Whatspp 

Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470

Friday, 18 November 2016

Kenapa Ramai Yang Mengemari Soya Shaklee???



Kenapa ramai suka ESP?
.
1- Cerahkan kulit 
2- Hilangkan jeragat 
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu


4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan payudara 
7- Anjalkan punggung
8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati


9- Mengatasi lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran


12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
15- Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu

16- Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
17- Pengganti sarapan dan supper
18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
21- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
22- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser,
25- Bertindak sebagai antioksidan,
26- Menguatkan sistem imun tubuh,
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
30- Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
31- Membantu merendahkan paras kolestrol,
32- Mencegah osteoporosis
33- Membantu pembentukan sel-sel baru
Teruja nak dapatkan supplement Shaklee yang nyata TERBUKTI SELAMAT , BERKESAN dan SEMULAJADI??

Bagi pemegang kad debit/kredit anda boleh shopping online dengan klik gambar BUY NOW di bawah dan anda akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee..Usah risau laman web ini melindungi data2 pribadi anda. Produk akan di hantar terus mengunakan courier yang terpilih depan pintu rumah/pejabat anda..Selepas pembelian jangan lupa hubungi Mama untuk Consultasi percuma..


Jika tidak selesa untuk shopping online..boleh jer nak order dengan Mama...

Whatsapp
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470
Eita 012.7555.470

Sharing Is Caring