Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Tuesday, 10 January 2017

Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix Shaklee

Vivix ????....Kenapa ramai sangat yang sukakan vivix ni..dan kenapa asik-asik mama pun sibuk bebeno nak promote vivix ni???....

Sebabnya vivix ni best....customer mama selalu kata total wellness in 1 little tea spoon...

Little tau???..hahahha sebab mmg pengambilannya pun senang je...tak payah nak bertoggok sampai bersudu-sudu sekali ambil...jimat ko..




Apa yang Menjadikan Vivix ni Best Sangat???

Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya...dia ada PolyPhenols...

Apa benda pulak yer Polyphenols ni??? Nak nyebut pun susah dah kan..terbelit haa lidah...

Ok tak pe..mama akan cuba terangkan dengan gaya paling santai..supaya otak uolss tak berasap..hehhehe...



Antara Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix

Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.
Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatan
  • Sebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  • Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan dini.
  • Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  • Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  • Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
 Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa. 
Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan  karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah. 
Tidak hairan lah Vivix ini bagus sekali untuk penderita kencing manis. Kerana ianya bantu menurunkan kadar gula dalam darah.


Bagaimana VIVIX Bertindak???

kebaikkan vivix shaklee




vivix penyakit jantung
Sebotol Vivix untuk pengunaan selama sebulan, hanya sesudu kecil saja pengambilan sehari..sangat jimat, dan cara pengambilannya juga sangat mudah...

Memang sangat sesuai untuk di hadiahkan pada kedua ibu bapa kita,atau orang-orang yang tersayang..

Apa Kata Mereka Tentang Vivix???


vivix-kencing manis



vivix kencing manis diabetis

vivix turunkan paras kolestrol


vivix buah pinggang bocor


vivix penyakit jantung

Boleh Klik " BUY NOW" di bawah untuk pembelian secara online ataupun boleh juga hubungi mama untuk order...



Boleh hubungi mama / Whatsapp:

Eita (ID Shaklee 1081587)
No Phone : 012.7555.470
FB Personal : Shaz Eirul
FB Page : MahligaiVitamin


No comments:

Post a Comment

Sharing Is Caring