Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Wednesday, 4 January 2017

Vivix Mahal Ke?? Tapi Kenapa??

Hari nie mama nak cerita pasal vivix.

Ada orang tanya,best sangat ke vivix nie?Mahal tak?

Memang bestla..kalau tak ,takde lah femes tauu..bab mahal tue..meh kita kenal dulu vivix nie...

Apa vivix nie?

Vivix nie berbentuk cecair..kalernya merah mcm sirap dan rasanya masam2 gitu.
Ada 4 bahan utama vivix,anggur muscadine,purple carrot,elder berry dan japenese knotweed.



Antara manfaat vivix ialah ialah :
šŸŒ»mempertahankan DNA
šŸŒ»memberikan tenaga kpd DNA
šŸŒ»Memulihkan DNA
šŸŒ»Meningkatkan DNA

Vivix adalah supplement yang sangat sesuai utk
✔penghidap kanser
✔diabetis
✔masalah buah pinggang
✔stroke/darah tinggi & pesakit jantung
✔slip disc
✔mereka yang berisiko penyakit kanser akibat keturunan
✔masalah mata
✔cyst,fibroid dan pcos
✔vertigo
✔penyakit SLE Lupus
✔Talasemia
✔monopouse/endrapouse
✔luka pembedahan/bersalin secara ceasarean
✔Alzhemier
✔perokok tegar
✔gout
✔mereka yang ingin awet muda

Sangat sesuai juga untuk mereka yang sihat dan tiada penyakit  tetapi sebagai pencegahan awal mengurangkan risiko penyakit juga boleh mengambil vivix.

Jadi kalau nak bandingkan dengan harga,berbaloi2 Vivix nie..

Meh kita tgk skit testimoni vivix.




vivix penyakit buah pinggang



vivix penyakit buah pinggang



vivix untuk fibroid

Meh hubungi/whatsapp mama kalau nak yea..tapi kalau rasa nk shoping online sendiri pun boleh...just tekan gambar " BUY NOW" di bawah dan uolss akan di bawa masuk ke laman web rasmi shaklee...just guna kad debit/kad kredit..mudah kan..šŸ˜šŸ˜...lepas pembelian contact mama utk free consultation


Pembelian Promo melayakkan anda untuk dapat 


  • Free Membership
  • Free Consultation
  • Free Postage
  • Cash Back Bonus Next month






Klik BUY NOW di bawah utk pembelian TWIN PACK



Eita 012.7555.470
(KLIK UTK DIRECT WHATSAPP)
ID Shaklee : 1081587
FB Personal: Shaz Eirul



#tsunamishaklee
#gt12
#vivix
#landmarkstudy
#shakleeeffect

No comments:

Post a Comment

Sharing Is Caring