Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Friday, 10 February 2017

Cara Elak Sembelit Sewaktu Berpantang Agar Jahitan Tidak Terbuka

Sembelit dan Berpantang???....Satu fasa ngeri yang pernah mama lalui masa bersalinkan anak sulung dulu..
.
.
Yer...gigil-gigil nak "membuang" tau.lama bertapa dalam toilet endup..memang ku nangis.....masa tu dah 4 ke 5 hari lepas bersalin tak yak..yak.. lagi..
.
.
Iyer..4-5 hari..masa nak discaj hospital tu memang mama tipu jer time doktor tanya " dah buang air besar dan air kecil puan???"...muahahha...😁😁😁 uolss jangan tiru yer...
.
.
Anak sulung kan...perasaan tak sabar nak balik rumah tu membuak-buak..reasonnya bukan apa tau...sebab tak pandai lagi nak manage baby kan..
.
.
cara elak sembelit waktu berpantang

mana nak menyusukan dia lagi,nak bedung baby,nak angkat bagi menyusu..fuhhhh mencabarlah..
.
.

ingat lagi kakak katil sebelah yang ajar macamana nak buat semua tu, yer akak tu bersalinkan anak yang ke 7 tau...huhuhu..dia lah yang ajar segala-galanya..alhamdullilah baik akak tu..
.
.



Ikuti pengakuan Puan Khadeejah Hasmad ni bagaimana dia yang dulunya FOBIA terkena SEMBELIT waktu berpantang..kini dengan gembiranya menghapuskan mimpi ngeri itu..

Biasalah kan..kita ibu berpantang ni memang terikat dengan pelbagai rules sewaktu berpantang..makan tak boleh sebarangan..sebab anak menyusu badan..
.
.
Apatah lagi nak minum air banyak..hihi nanti ada pulak mak kita jeling-jeling kan..huhu..
.
.
Tapi sebenarnya minum air kena cukup tau..sebab kita nak produce susu..kalau air dan makan makanan tak berkhasiat macamana susu kita nak banyakkan..
.
.
Ni juga SET PANTANG YANG MAMA AMALKAN(KLIK SINI) sejak bersalinkan anak kedua..no more nangis..nanggis dah dalam toilet lagi...weee...
.
.
Jom kita tengok apa kata mereka tentang OsteMatrix





cara elak sembelit waktu berpantang

Bulan Febuary ni ada promo OsteMatrix tau.. Buy 6 Free 1 @ Buy Twin Pack Get 5% Diskaun. Boleh shopping online je ni haa..klik..klik...settel..terus vitamin akan di hantar depan pintu rumah/pejabat uolss...

So pilih samaada korang nak beli Buy 6 Free 1 atau beli twin pack. Setelah vitamin sampai cepat-cepat hubungi saya untuk FREE CONSULTATION



Untuk Pembelian OsteMatrix Buy 6 Free 1


Untuk Pembelian OsteMatrix Twin Pack 


Untuk maklumat lanjut boleh Whatsapp..


Eita 012.7555.470

ID Shaklee 1081587


No comments:

Post a Comment

Sharing Is Caring