Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Tuesday, 7 February 2017

Keistimewaan Vivix Shaklee


Untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan hanya inginkan sesuatu yg cepat dan mudah..vivix adalah jawapannya...
.
Hanya sesudu kecil untuk total wellness. Tak payah dah nak ambil macam macam jenis supplement.

Sesudu Vivix cukup untuk menjaga kesihatan dalaman & luaran, cheta sangaaaat la suggest uolls utk ambil vivix yang super best ni 😋
.
.
main ingredient vivix ni adalah anggur muscadine. Cuba google anggur ni, size dia hampir sama dgn sebiji bola golf and satu biji tu rm100 😂😂 tp dalam botol vivix tu ada berbiji biji anggur muscadine ni. Of course lagi berbaloi beli vivix kan?😋
.
.
vivix untuk penyakit jantung

Vivix ni sgt bagus sbb dia perbaharui sel yg dah rosak dan bagi extra energy Sbb tu la ramai ambil vivix ni utk kurus, anti aging, diabetes, kanser tahap awal, nak berhenti merokok, kesuburan dan mcm2 lagi. Multifunction kan?

Oooo i love vivix  to be honest, yang tak cuba vivix memang RUGI BESAR.
.
.
❀ Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat
❀ Penting dalam pencegahan penyakit2 degeneratif
❀ Membantu menghalang kanser
❀ Mengurangkan risiko sakit jantung
❀ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
❀ Menyokong kesihatan sendi
❀ Mengurangkan insiden bg penyakit Alzheimer
❀ Membantu dalam mengurangkan berat badan
❀ Meningkatkan sistem imun
❀ Menyokong kesihatan mata
❀ Menyokong kesihatan menyeluruh
❀ Memperbaiki tenaga sel dan dna
❀ Membantu meningkatkan fungsi otak
❀ Boleh mengurangkan ketagihan merokok. Rokok menjadi PAHIT
❀ Melindungi jantung
❀ Merencat sel kanser dari menjadi semakin serious
.
.


APA KATA MEREKA...



vivix untuk penyakit jantung


vivix untuk penapis buah pinggang bocor



INFO LANJUT BERKENAAN VIVIX ( KLIK SINI)


Salam Sayang;


Eita ( ID 1081587)

(KLIK UTK DIRECT WHATSAPP)

WA/CALL  +6012 7555 470

No comments:

Post a Comment

Sharing Is Caring