Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Monday, 27 February 2017

Selamat Pengantin Baru Ucu Amy & Ann

Sabtu 25 Febuary 2017  

Hari bersejarah buat ucu Amy atau panggilan manjanya Gemang...😁...jangan tanya mama apa maksud Gemang tu...uolss cari sendiri yer..

Ini perkahwinan terakhir dalam keluarga Mr Hubby...so Mama abadikan di sini..so nanti bolehlah anak cucu flash back balik macam mana rupanya ayah diaorang ni kahwin kan..

Sebenarnya diaorang nikah Jumaat 24 Febuary 2017, tapi masa tu kitaorang tak dapat attend,di sebabkan Mr Hubby tak dapat cuti...

Mama nak drive sendiri al maklumlah dengan 3 anak yang super duper aktif ni...huaaa..tak terhandel rasanya....

So kita layan gambar jerlah yer....




                 Selamat Pengantin Baru Ucu Amy..For Ann welcome to our family




           Kenangan Bersama Family...tapi ada yang tak der ni...




Pengantin di apit oleh bakal pengantin...kiri kanan yang berdiri tu pun bakal juga mendirikan masjid tak lama lagi tu..doakan mereka yer....

Masa ni kesian kat abah..tersepit...hihihihi....



Pengantin manis di pelaminan


Abah memulakan acara menepung tawar


Di ikuti dengan mak...







                         Suap jangan tak suap...hihihi




                 Mak dan Abah menemani pengantin di meja beradap




      Opsss ceria je si pengantin lama ni...siapa kata pengantin lama tak romantik kan....hihihi




Memalu pulak si pengapit ni...

Jom kita layan video pulak... 





Alhamdullilah selesai majlis ucu Amy Part 1...kenapa Mama kata part 1, sebab next month akan ada majlis menyambut menantu pula di Sungai Mas...

Kepada pengantin selamat melayari bahtera rumah tangga....bersabarlah dengan setiap ujian yang mendatang...

Dalam pada happy-happy tu teringat kat arwah mak...arwah mak lah yang paling nak sangat tengok anak bongsu dia ni mendirikan rumah tangga...

Namun...jodoh tu rahsia Allah kan..setelah hampir 7 tahun Arwah Mak pergi meninggalkan kami semua akhirnya jodoh anak bongsu dia tiba jua...( Mata masuk habuk pulak..huhuhu)

Al Fatihah untuk Allahyarhamah Asiah Binti Atan...semoga rohnya di tempatkan di sisi golongan orang-orang yang beriman.


Salam Sayang;

Eita ( ID Shaklee: 1081587)

012-7555470



No comments:

Post a Comment

Sharing Is Caring