Nak Harga Ahli Shaklee Dan Cash Back Bonus KLIK SINI | Twin Pack Vivix Free Membership KLIK SINI
X

Wednesday, 11 January 2017

Macamana Wanita Ini Mengatasi Masalah Buah Pinggang Rosak

Mama pernah di hubungi oleh seorang wanita yang memperkenalkan dirinya sebagai kak jun..

Kak Jun berasal dari taiping perak, beliau bertanyakan perihal vivix ni..

Ehhh..dalam hati macam dah biasa customer ni dengan vivix ni..

Sekali betul rupanya...kak jun ni dah 2 tahun consume vivix, awalnya dia mengalami kerosakan buah pinggang..

Bila doktor sarankan untuk buat pembedahan..kak jun menidakkan dan berusaha untuk ikhtiar cara lain...




buah pinggang rosak





buah pinggang rosak

huhuhuu...tengoklah kos hospital setahun je menghampiri 12K tau...setahun 3 kali masuk hospital..maknanya sekali masuk hospital kosnya hampir 4K tau...

Kos Vivix jauh lebih murah dari kos hospital tu tau...


Alhamdullilah lah...ikhtiar kak jun berbaloi-baloi...


Sekiranya anda atau kenalan terdekat atau keluarga anda mengalami masalah seperti kak jun..boleh hubungi mama /whatsapp Mama yer..





Eita ( ID Shaklee 1081587)
Hp No: 012.7555.470
(KLIK SINI UTK DIRECT WHATSAPP)
FB Personal : Shaz Eirul
FB Page : mahligaivitamin

Tuesday, 10 January 2017

Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix Shaklee

Vivix ????....Kenapa ramai sangat yang sukakan vivix ni..dan kenapa asik-asik mama pun sibuk bebeno nak promote vivix ni???....

Sebabnya vivix ni best....customer mama selalu kata total wellness in 1 little tea spoon...

Little tau???..hahahha sebab mmg pengambilannya pun senang je...tak payah nak bertoggok sampai bersudu-sudu sekali ambil...jimat ko..




Apa yang Menjadikan Vivix ni Best Sangat???

Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya...dia ada PolyPhenols...

Apa benda pulak yer Polyphenols ni??? Nak nyebut pun susah dah kan..terbelit haa lidah...

Ok tak pe..mama akan cuba terangkan dengan gaya paling santai..supaya otak uolss tak berasap..hehhehe...



Antara Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix

Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.
Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatan
  • Sebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  • Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan dini.
  • Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  • Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  • Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
 Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa. 
Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan  karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah. 
Tidak hairan lah Vivix ini bagus sekali untuk penderita kencing manis. Kerana ianya bantu menurunkan kadar gula dalam darah.


Bagaimana VIVIX Bertindak???

kebaikkan vivix shaklee




vivix penyakit jantung
Sebotol Vivix untuk pengunaan selama sebulan, hanya sesudu kecil saja pengambilan sehari..sangat jimat, dan cara pengambilannya juga sangat mudah...

Memang sangat sesuai untuk di hadiahkan pada kedua ibu bapa kita,atau orang-orang yang tersayang..

Apa Kata Mereka Tentang Vivix???


vivix-kencing manis



vivix kencing manis diabetis

vivix turunkan paras kolestrol


vivix buah pinggang bocor


vivix penyakit jantung

Boleh Klik " BUY NOW" di bawah untuk pembelian secara online ataupun boleh juga hubungi mama untuk order...



Boleh hubungi mama / Whatsapp:

Eita (ID Shaklee 1081587)
No Phone : 012.7555.470
FB Personal : Shaz Eirul
FB Page : MahligaiVitamin


Wednesday, 4 January 2017

Vivix Mahal Ke?? Tapi Kenapa??

Hari nie mama nak cerita pasal vivix.

Ada orang tanya,best sangat ke vivix nie?Mahal tak?

Memang bestla..kalau tak ,takde lah femes tauu..bab mahal tue..meh kita kenal dulu vivix nie...

Apa vivix nie?

Vivix nie berbentuk cecair..kalernya merah mcm sirap dan rasanya masam2 gitu.
Ada 4 bahan utama vivix,anggur muscadine,purple carrot,elder berry dan japenese knotweed.



Antara manfaat vivix ialah ialah :
🌻mempertahankan DNA
🌻memberikan tenaga kpd DNA
🌻Memulihkan DNA
🌻Meningkatkan DNA

Vivix adalah supplement yang sangat sesuai utk
✔penghidap kanser
✔diabetis
✔masalah buah pinggang
✔stroke/darah tinggi & pesakit jantung
✔slip disc
✔mereka yang berisiko penyakit kanser akibat keturunan
✔masalah mata
✔cyst,fibroid dan pcos
✔vertigo
✔penyakit SLE Lupus
✔Talasemia
✔monopouse/endrapouse
✔luka pembedahan/bersalin secara ceasarean
✔Alzhemier
✔perokok tegar
✔gout
✔mereka yang ingin awet muda

Sangat sesuai juga untuk mereka yang sihat dan tiada penyakit  tetapi sebagai pencegahan awal mengurangkan risiko penyakit juga boleh mengambil vivix.

Jadi kalau nak bandingkan dengan harga,berbaloi2 Vivix nie..

Meh kita tgk skit testimoni vivix.




vivix penyakit buah pinggang



vivix penyakit buah pinggang



vivix untuk fibroid

Meh hubungi/whatsapp mama kalau nak yea..tapi kalau rasa nk shoping online sendiri pun boleh...just tekan gambar " BUY NOW" di bawah dan uolss akan di bawa masuk ke laman web rasmi shaklee...just guna kad debit/kad kredit..mudah kan..😁😁...lepas pembelian contact mama utk free consultation


Pembelian Promo melayakkan anda untuk dapat 


  • Free Membership
  • Free Consultation
  • Free Postage
  • Cash Back Bonus Next month






Klik BUY NOW di bawah utk pembelian TWIN PACK



Eita 012.7555.470
(KLIK UTK DIRECT WHATSAPP)
ID Shaklee : 1081587
FB Personal: Shaz Eirul



#tsunamishaklee
#gt12
#vivix
#landmarkstudy
#shakleeeffect

Vivix Membantu Memanjangkan Jangka Hayat Telemore

Mungkin ada yang tertanya2 apa tu #telomere..haa meh nak citer ni...

Nampak tak dalam gambar tu yg macam huruf X ....yg tu #kromosom...

#telomere ni yg warna biru di setiap 4 penjuru kromosom tu...

Analoginya mcm topi ler penutup di setiap kromosom...



harga vivix shaklee


Bila telomere ni panjang sel2 tu terbahagi cantik je kan...beranak pinak sel tu...al maklum ler...masih muda...kalau ibaratkan manusia ni masih #subur lagi...maka boleh beranak ramai2...
.
.
Tapi cuba lihat sekali lagi...semakin telomere ni memendek...dia pun dah hilang upaya nak "beranak" kan.. Dan lama2 kelamaan dia akan mati!!! .
.
.



vivix promo

Sedih kan...so macamana nak memelihara jangka hayat telomere ni???...




.
.
Usah risau #vivix boleh bantu 😘😘😘

Saya pula boleh bantu anda untuk dapatkan vivix...



vivix untuk penyakit jantung


Boleh dapatkan vivix secara online jika anda pemegang kad debit/kredit hanya klik gambar "BUY NOW" dan anda akan di bawa masuk ke laman web rasmi Shaklee..


          KLIK BUY NOW DI BAWAH UTK PEMBELIAN VIVIX TWIN PACK



                                           
Boleh juga hubungi saya untuk maklumat lanjut;

EITA 012.7555.470
ID SHAKLEE: 1081587
FB :SHAZ EIRUL


Sharing Is Caring